Life

Ei sunt cei 10 concurenți care își caută dragostea la Love Island! Câți ani au și cu ce se ocupă

Pro TV a anunțat cine sunt cei zece concurenți care își caută dragostea în show-ul Love Island. Sunt tineri și gata să facă față provocărilor.
24.09.2023 | 17:18
Ei sunt cei 10 concurenți ai show-ului Love Island România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost anunțați cei 10 concurenți care își vor căuta dragostea în cadrul unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei, Love Island. Cu toții sunt gata să pornească într-o aventură unică, desfășurată în ochii unei țări întregi.

Cine sunt cei 10 concurenți de la Love Island

Pe 1 octombrie va avea loc marea premieră a show-ului Love Island, iar Pro TV a făcut acum anunțul așteptat de mulți români. Identitatea celor 10 concurenți ce vor încerca să-și găsească dragostea tocmai în vila din Tenerife, dar și să revină acasă cu cei 50.000 de euro, a fost descoperită.

ADVERTISEMENT

Cinci fete și cinci băieți își vor încerca norocul în emisiunea prezentată de Alina Ceușan și vor fi supuși unor provocări unice în viață, sub privirile unor țări întregi. Mai mult, publicul va putea interacționa live cu ce se întâmplă în casă prin intermediul unei aplicații.

Astfel, Ada Ileana are 26 de ani, este câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022, dar activează în domeniul învățământului, ca profesoară de limba engleză.

ADVERTISEMENT

De trei ani este singură și speră că acum își va găsi jumătate. „Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”, a declarat Ada Ileana pentru protv.ro.  

Alexandra Balea are 23 de ani, este studentă în anul trei la medicină și are sufletul deschis pentru o poveste de dragoste ca în filme. „Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas! (…) Dacă ai călcat greșit, nu te uit”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Gabriela Ilișiu este o cântăreață în vârstă de 28 de ani. Ea recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a se îndrăgosti, dar cu toate acestea nu face niciodată primul pas. „Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”, a declarat concurenta Love Island.

Toți vor să-și găsească jumătatea

Josephinka Smolena are numai 21 de ani, dar este o fire pozitivă și mai ales curajoasă, mai ales că lucrează ca și însoțitoare de zbor. Îi place să se exprime prin muzică și dans, iar când vine vorba de bărbatul de lângă ea, știe ce vrea.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă”, a dezvăluit Josephinka Smolena despre preferințele sale.

Mădălina Rancea, ultima dar nu cea din urmă concurentă Love Island, are 26 de ani. Este consultant de vânzări și își dorește să întâlnească un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant.

„Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, a povestit Mădălina Rancea.

Cele cinci concurente vor face cunoștință cu băieții. Adrian Butușină are 29 de ani și nu se ferește să recunoască faptul că-i place flirtul, dar atunci când este într-o relație, nu are ochi decât pentru o singură femeie.

„Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”, a mărturisit antrenorul personal.

Denis Iuga are 21 de ani, este cunoscut în mediul online, având o comunitate de 150.000 de urmăritori pe TikTok. „Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, a spus concurentul Love Island.

Ei sunt ultimii concurenți Love Island, sezonul 1

Andrei Bordeianu are 23 ani și este cel de-al doilea antrenor personal al sezonului. Femeia ideală, în viziunea lui, este identică lui: inteligentă, înaltă, cu forme, amuzantă și energică.

„Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!”, a explicat Andrei Bordeianu.

Eduard Caba este un model în vârstă de 24 de ani. Este convins că trupul său, împreună cu mintea, pot convinge orice fată că este bărbatul perfect. „Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!”, a susținut concurentul Love Island.

Valentin Popescu, în vârstă de 27 de ani, este creator de conținut pe YouTube. Preferă femeile blonde și își dorește o parteneră mai mică de înălțime decât el. „Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!”, a recunoscut tânărul.

ADVERTISEMENT
Tags: