Life

Lista concurenților de la Survivor România All Stars 2024. Pro TV a decis cine sunt Faimoșii și Războinicii

Survivor All Stars România 2024 trimite în jungla dominicană cei mai buni concurenți de până acum. Când începe noul sezon
29.11.2023 | 14:46
Lista concurentilor de la Survivor Romania All Stars 2024 Pro TV a decis cine sunt Faimosii si Razboinicii
Survivor All Stars România 2024, sezonul dedicat celor mai buni concurenți ai emisiunii Sursa foto: Facebook, Freepik
ADVERTISEMENT

Survivor România este una dintre cele mai de succes emisiuni de la PRO TV. Urmărită anual de milioane de români, nu este de mirare că producătorii pregătesc un nou sezon cu cei mai buni Faimoși și Războnici. Când începe Survivor România All Stars 2024?

Survivor România All Stars 2024 la Pro Tv. Cine sunt Faimoșii

Fără doar și poate, Survivor România este una dintre cele mai grele competiții. Provocările din jungla din Republica Dominicană nu sunt deloc ușor de îndeplinit, iar de asta s-au convins pe propria piele concurenții de până acum.

ADVERTISEMENT

O astfel de emisiune este menită să testeze la maxim limitele fizice, dar și psihice ale concurenților. Pentru unii dintre ei, experiența a fost unică, iar asta i-a convins să spună da și pentru a doua oară.

Cei de la PRO TV pregătesc un nou sezon care se va intitula Survivor România All Stars 2024. Așa cum îi spune și numele, în arena provocărilor din jungla dominicană vor fi aruncați cei mai buni concurenți din toate sezoanele.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, celebră pentru informațiile exacte privind emisiunile TV, primele nume au fost deja anunțate. Cei care au acceptat provocarea pentru a doua oară sunt Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Zmărândescu și Andreea Tonciu.

Tot din echipa Faimoșii mai fac parte și Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă. Faimoșii vor avea competiție serioasă, căci nici Războinicii nu se lasă mai prejos.

ADVERTISEMENT

Acum că s-a aflat că Jador va merge din nou în Republica Dominicană, fanii și-au dat seama de ce acesta a anunțat că va renunța la muzică. Artistul va fi plecat în jungla dominicană și îi va fi imposibil să înregistreze piese noi.

Cine sunt Războinicii de la Survivor România All Stars

Pentru a doua oară la Survivor România vor merge, la Războinici, și Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu și Andrei Ciobanu. Nu au putut rezista tentației de a merge la Survivor România All Stars 2024 nici Maria Chițu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag.

ADVERTISEMENT

Lista concurenților Survivor All Stars 2024 este completată de rezerve. Și anume, Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu și Starlin.

Noul sezon Survivor All Stars 2024 va debuta anul viitor, la PRO TV. Momentan, nu s-au anunțat schimbări în ceea ce privește prezentatorul. Cel mai probabil, la cârma emisiunii va fi tot Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT