Life

Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12. Cine a câștigat

Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12. Cine a câștigat și ce se va întâmpla mai departe? Surprize mari la Antena 1.
18.10.2023 | 00:26
Ei sunt cei 3 finalisti Chefi la Cutite sezonul 12 Cine a castigat
Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost anunțați cei 3 finaliști Chefi la Cuțite sezonul 12. A fost o luptă strânsă, însă în final, doar cei mai buni au mai rămas. Cine merge mai departe în marea finală a show-ului culinar? Janni Alexandridis a impresionat publicul la degustare.

Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12

Chefi la Cuțite sezonul 12 s-a dovedit a fi unul cu adevărat incendiar. De altfel este și ultimul în care îi vedem la masa juraților pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Astfel, telespectatorii au stat cu sufletul la gură în ediția de marți, 17 octombrie.

ADVERTISEMENT

Preparatul lui Janni Alexandridis i-a impresionat pe jurați la degustare, însă nu a fost singurul. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că cei 3 finaliști Chefi la Cuțite sezonul 12 sunt Ioana Dehelean, Valentin Timofte, Janni Alexandridis

Menționăm faptul toți jurații de la Chefi la Cuțite au pierdut oameni importanți în ediția de luni, 16 octombrie. Astfel, lucrurile s-au complicat în această seară. Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au spus adio show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu în schimb a reușit să câștige ultimul battle din sezonul 12 de la Chefi la Cuțite. Drept urmare, juratul a mers în semifinală cu Alex Mihoc, cuțitul său de aur, dar și cu Alexandru Bunea și Raluca Hulubei.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bontea, acesta a intrat în semifinala de marți seară cu Valentin Timofte, cuțitul său de aur, dar și cu Zaid Mohannad și Marvoris Hurtado. Florin Dumitrescu, în schimb i-a avut pe Janni Alexandridis, cuțitul lui de aur, Ioana Dehelean și Maria Paraschiv.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 12

Acum că am aflat numele celor 3 finaliști de la Chefi la Cuțite însă, lucrurile devin mai clar atunci când vine vorba de marele câștigător. Chiar și așa, emoțiile pentru marea finală sunt destul de mari în rândul publicului.

Marea finală Chefi la Cuțite are loc miercuri, 18 octombrie. Până atunci însă, Viperele Vesele au dezvăluit cine câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12. Se pare că norocul este de partea lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12. Acesta este jumătate român și jumătate grec, dar s-a născut în Germania. A fost pasionat de bucătărie de mic, iar talentul l-a moștenit de la bunica și mama sa.

În ultimii ani, câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12 a lucrat în restaurante celebre. Printre acestea se numără și unul cu specific japonez, cu o stea Michelin din Elveția. Janni Alexandridis a mai lucrat însă și în alte locații de lux din Occident, iar mai apoi în restaurantul familiei sale.

ADVERTISEMENT