Life

Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12. Cine a câștigat

Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12. Cine a câștigat și ce se va întâmpla mai departe? Surprize mari la Antena 1.
18.10.2023 | 00:26
Ei sunt cei 3 finalisti Chefi la Cutite sezonul 12 Cine a castigat
Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost anunțați cei 3 finaliști Chefi la Cuțite sezonul 12. A fost o luptă strânsă, însă în final, doar cei mai buni au mai rămas. Cine merge mai departe în marea finală a show-ului culinar? Janni Alexandridis a impresionat publicul la degustare.

Ei sunt cei 3 finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 12

Chefi la Cuțite sezonul 12 s-a dovedit a fi unul cu adevărat incendiar. De altfel este și ultimul în care îi vedem la masa juraților pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Astfel, telespectatorii au stat cu sufletul la gură în ediția de marți, 17 octombrie.

ADVERTISEMENT

Preparatul lui Janni Alexandridis i-a impresionat pe jurați la degustare, însă nu a fost singurul. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că cei 3 finaliști Chefi la Cuțite sezonul 12 sunt Ioana Dehelean, Valentin Timofte, Janni Alexandridis

Menționăm faptul toți jurații de la Chefi la Cuțite au pierdut oameni importanți în ediția de luni, 16 octombrie. Astfel, lucrurile s-au complicat în această seară. Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au spus adio show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu în schimb a reușit să câștige ultimul battle din sezonul 12 de la Chefi la Cuțite. Drept urmare, juratul a mers în semifinală cu Alex Mihoc, cuțitul său de aur, dar și cu Alexandru Bunea și Raluca Hulubei.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bontea, acesta a intrat în semifinala de marți seară cu Valentin Timofte, cuțitul său de aur, dar și cu Zaid Mohannad și Marvoris Hurtado. Florin Dumitrescu, în schimb i-a avut pe Janni Alexandridis, cuțitul lui de aur, Ioana Dehelean și Maria Paraschiv.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 12

Acum că am aflat numele celor 3 finaliști de la Chefi la Cuțite însă, lucrurile devin mai clar atunci când vine vorba de marele câștigător. Chiar și așa, emoțiile pentru marea finală sunt destul de mari în rândul publicului.

Marea finală Chefi la Cuțite are loc miercuri, 18 octombrie. Până atunci însă, Viperele Vesele au dezvăluit cine câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12. Se pare că norocul este de partea lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12. Acesta este jumătate român și jumătate grec, dar s-a născut în Germania. A fost pasionat de bucătărie de mic, iar talentul l-a moștenit de la bunica și mama sa.

În ultimii ani, câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 12 a lucrat în restaurante celebre. Printre acestea se numără și unul cu specific japonez, cu o stea Michelin din Elveția. Janni Alexandridis a mai lucrat însă și în alte locații de lux din Occident, iar mai apoi în restaurantul familiei sale.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai bună grupă de sânge. O revelație și pentru savanți
Cea mai bună grupă de sânge. O revelație și pentru savanți
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”