Sport

Ei sunt cei doi jucători pe care FCSB ar vrea să îi transfere după calificarea în play-off-ul Conference League! Reacţia lui Gigi Becali. Update Exclusiv

Gigi Becali a promis că va mai face două transferuri în cazul în care echipa se va califica în play-of-ul Conference League, iar FANATIK a aflat numele celor doi jucători doriți de FCSB.
12.08.2022 | 10:33
Ei sunt cei doi jucatori pe care FCSB ar vrea sa ii transfere dupa calificarea in playofful Conference League Reactia lui Gigi Becali Update Exclusiv
Gigi Becali a promis că va mai face două transferuri în cazul în care echipa se va califica în play-of-ul Conference League, iar FANATIK a aflat numele celor doi jucători doriți de FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
12-08-2022
08:10

Ce a spus Gigi Becali despre transferul celor doi

Gigi Becali a vorbit despre prosibilitatea ca Marius Ștefănescu şi Pavol Safranko să ajungă la FCSB. Patronul vicecampioanei României a susţinut că atacantul de 27 de ani se află pe lista “roş-albaştrilor”, în timp ce jucătorul lui Sepsi ar putea să intre pe radar după calificarea echipei în grupele Conference League. Chiar dacă a jucat pentru covăsneni în preliminarii, Marius Ştefănescu va deveni eligibil, în cazul unui transfer, în grupele competiţiei.

“Eu iau nişte jucători, poate şi azi, unul sau doi. Eu aduc ca să completez echipa. Mai am două meciuri de risc, în care riscăm campionatul. Aduc fotbalişti care să joace în cupele europene. Sunt jucători și din campionat și de afară. Şi Safranko, să vedem care. Nu spun că Ştefănescu nu m-ar interesa. Joacă bine, îmi place”, a spus Gigi Becali la PRO Arena.

Vicecampioana României a trecut fără probleme de Dunajska Streda în turul 3 preliminar, într-o atmosferă incendiară creată de 40.000 de fani pe Arena Națională.

FCSB mai face două transferuri după accederea în play-off-ul Conference League

Cu gândul la calificarea în grupele Conference League, care ar însemna aducerea unei sume importante de bani de la UEFA, Gigi Becali este pregătit să mai facă două transferuri la FCSB pentru a-i întări lotul lui Nicolae Dică înaintea play-off-ului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cei doi fotbaliști pe care ”roș-albaștrii” a pus ochii sunt Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Pavol Safranko, aproape să devină liber de contractul cu sud-africanii de la Mamelodi Sundowns.

Hadnagy confirmă interesul pentru Ștefănescu

Ștefănescu, convocat în premieră în primăvară la echipa națională a României, nu a fost inclus în lotul lui Sepsi OSK pentru partida retur cu Djurgardens, din turul 3 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani este un produs al grupării covăsnene și poate acoperi orice post din banda stângă. El poate fi folosit și ca fundaș, și ca mijlocaș, dar și ca aripă pe partea stângă. Ștefănescu este impresariat de Florin Vulturar, unul dintre apropiații lui Gigi Becali.

Atilla Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, a confirmat interesul ”roș-albaștrilor pentru jucătorul cotat la 900.000 de euro. ”Steaua nu ne-a întrebat direct, dar s-au interesat prin niște agenți de preț. A existat așa, câte o întrebare. Suntem deschiși, dar nu pentru orice sumă. 500.000 de euro cu siguranță nu este suma corectă”, a declarat Hadnagy, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat că Ștefănescu nu este un obiectiv imediat, deoarece jucătorul nu ar avea drept de joc în play-off-ul Conference League, deoarece a jucat deja în această competiție cu Sepsi. El ar puteareprezenta o țintă dacă vicecampioana României ar ajunge în grupe.

”Ștefănescu nu are drept de joc pentru noi în play-off, nu s-a pus problema. Pentru noi play-off-ul este existențial”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Becali l-a mai vrut pe Safranko

Pavol Safranko este un atacant slovac de 27 de ani, care a jucat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în perioada 2019-2021. Adus de la Aalborg, pentru 125.000 de euro, acesta a fost vândut de covăsneni la Mamelodi Sundowns pentru 700.000 de euro.

Gigi Becali nu este la prima încercare de a-l aduce pe Safranko la FCSB. FANATIK a anunțat în exclusivitate că prima dată totul a picat deoarece fotbalistul mai avea doi ani de contract cu sud-africanii, iar ”roș-albaștrii” nu erau dispuși să dea bani pentru aducerea sa și s-au reorientat spre Bogdan Rusu.

Safranko le-a promis ”roș-albaștrilor” că în câteva zile va deveni liber de contract și sunt șanse mari ca de această dată să semneze cu vicecampioana României, chiar dacă Becali spunea după returul cu Saburtalo că jucătorul se teme să vină la FCSB din cauza eventualelor critici.

Echipa lui Nicolae Dică va evolua în play-off împotriva norvegienilor de la Viking. Nordicii au tranșat calificarea încă din tur, când au învins cu 5-1 pe Sligo Rovers, astfel că returul a fost disputat cu frâna trasă de norvegieni, pierdut cu 0-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 4,5 goluri” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT