News

Ei sunt Viorel și Violeta, cei doi soți morți în vacanță. Ce l-ar fi determinat pe bărbat să își ucidă soția

Și-a dus soția în vacanță și a ucis-o. Rudele celor doi bănuiesc că bărbatul ar fi pus totul la cale. Ce motiv a avut să comită atrocitatea?
31.08.2023 | 08:17
Ei sunt Viorel si Violeta cei doi soti morti in vacanta Ce lar fi determinat pe barbat sa isi ucida sotia
Ei sunt Viorel și Violeta, cei doi soți morți în vacanță. Colaj Fanatik/ Foto Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Ei sunt Viorel și Violeta, cei doi soți morți în vacanță la Gura Portiței. Responsabil pentru tragedie ar fi chiar bărbatul, care se pare că a omorât-o pe cea cu care și-a împărțit viața, iar apoi s-a sinucis.

Ei sunt Viorel și Violeta, cei doi soți morți la Gura Portiței

Descoperirea macabră a fost făcută după ce administratorii complexului unde se cazaseră au observat că cei doi au dispărut. Cuplul a luat o cameră pentru o singură noapte, iar când ar fi trebuit să elibereze locul, proprietarii complexului au observat dispariția.

ADVERTISEMENT

La scurt timp au fost găsiți. Mai întâi Viorel, înecat, la 500 de metri de complex, iar apoi Violeta. Femeia avea o rană la gât, semn că a fost omorâtă. Anchetatorii bănuiesc că aceasta a fost ucisă de soțul ei.

Apoi, Viorel a intrat în mare și s-a înecat. Conform criminaliștilor, se pare că Violeta ar fi încercat să scape din mâinile soțului ucigaș, pe trupurile lor fiind găsite urme de violență. Cel mai probabil, între ei a existat o luptă.

ADVERTISEMENT

Rudele cuplului cred că bărbatul a plănuit totul

Cuplul locuia în Todirești, județul Iași. Viorel lucra la o societate de vinuri, iar soția lui era casnică. Aveau împreună trei fete, iar cea mai mică abia a împlinit vârsta majoratului.

Rudele celor doi soți povestesc că Violeta era deseori agresată de bărbat și se așteptau să pățească ce e mai rău. „O bătea tare, tare. Ne-am așteaptat să o omoare demult.”, a declarat Vasile Pădurariu, nașul cuplului, pentru Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Totodată, nașul celor doi crede că Viorel a pus totul la cale. „Aici a fost plănuit, ea nu a văzut de la el 1 leu, ea a fost o slugă. Pentru fete a stat. Ea nu a fost fericită niciodată, umbla cu hainele lui.”, a adăugat acesta.

Familia crede că bărbatul ar fi plănuit să o ucidă pe soția sa, iar apoi să își ia viața, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. De altfel, Viorel a fugit din Spitalul Sf. Spiridon din Iași, acolo unde era internat, chiar înainte cu o zi să meargă în Delta Dunării.

ADVERTISEMENT

Bărbatul le-ar fi spus fetelor sale că o ia pe Violeta și vor merge împreună la o mănăstire. Însă, au ajuns la Gura Portiței, acolo unde a avut loc crima urmată de sinucidere. Atrocitatea s-ar fi produs la câteva ore după ce au ajuns în locul respectiv.

ADVERTISEMENT