News

El e cel mai norocos român. Venind de la băut, a căzut pe șine, trenul a trecut peste el, dar a scăpat cu viață

Un bărbat din Teleorman, ameţit de alcool, a căzut în faţa personalului Bucureşti-Craiova, însă în mod miraculos a scăpat cu viaţă.
11.11.2023 | 22:40
El e cel mai norocos roman Venind de la baut a cazut pe sine trenul a trecut peste el dar a scapat cu viata
Bărbatul a supravieţuit, deşi trenul a trecut peste el Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Teleorman a avut zilele trecute un noroc de care puţini oameni au parte în viaţă. El a supravieţuit miraculos după ce a căzut pe şinele de cale ferată iar trenul a trecut peste el, valorificând astfel şansa de unu la un milion care este oferită în astfel de situaţii.

Bărbatul a suferit doar răni superficiale la cap

“Dumnezeul beţivilor” se pare că şi-a făcut treaba şi de data asta. Copleşit de consumul excesiv de alcool, bărbatul de 46 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe şine, iar mecanicul de locomotivă nu a mai avut timp să frâneze şi a trecut peste el.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în apropierea haltei Gălăteni, aproximativ la jumătatea distanţei dintre Bucureşti şi Craiova, iar după ce trenul a oprit, la câteva sute de metri distanţă, călătorii au coborât şi au sunat la 112.

Nu mică le-a fost tuturor mirarea când au văzut că bărbatul nu doar că trăieşte, dar rănile suferite au fost minore, doar câteva contuzii la cap, în ciuda faptului că peste el au trecut locomotiva şi vagoanele. Totuşi, pentru siguranţă el a fost transportat la Spitalul de urgenţă din Alexandria.

ADVERTISEMENT

“Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicând că nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii evenimentului”, a declarat, cu privire la incident, Daniela Păsu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Cazul acestui teleormănean aminteşte de un altul petrecut toamna trecută în nordul Londrei. O femeie a supravieţuit atunci după ce a fost lovită de două metrouri, însă rănile suferite de aceasta au fost incomparabil mai grave.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de neatenţie ea a căzut în golul dintre tren şi peron, nimeni nu a observat-o şi, din cauza gălăgiei, nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor. “Trenul a plecat apoi și mi-a luat brațul drept cu el”, a declarat ea, într-o emisiune tv de la începutul acestei luni.

Ce a urmat pare greu de crezut. Femeia a mai rămas pe şinele de metrou aproximativ un sfert de oră, timp în care prin staţie a mai trecut un tren, care i-a smuls piciorul.

ADVERTISEMENT

Abia după aceea a fost observată, iar o persoană a dat alarma, însă serviciile de urgenţă au reuşit să o scoată de acolo abia după o oră, după ce a fost oprită linia electrică.

ADVERTISEMENT