Life

El este actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial. Micuții au fost la filmări cu Bobiță, Giani și Dorel

Un actor din Las Fierbinți și-a băgat copiii în serial. Aceștia au avut șansa să filmeze la un moment dat cu Bobiță, Giani și Dorel.
16.07.2023 | 10:00
El este actorul din Las Fierbinti care sia bagat copiii in serial Micutii au fost la filmari cu Bobita Giani si Dorel
El este actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial. Sursă foto: YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor din Las Fierbinți și-a băgat copiii în serialul celebru de la Pro Tv. Aceștia au jucat alături de Bobiță, Giani și Dorel, iar momentul a fost unul cu adevărat deosebit. Despre cine este totuși vorba?

El este actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial

Adrian Văncică, care joacă rolul lui Celentano din Las Fierbinți, și-a băgat copiii în serial. Acesta are două fetițe, Mara și Theo. De altfel, ele au apărut în unul dintre episoadele faimosului serial de la Pro Tv, a povestit actorul într-un interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că tatăl lor nu a fost chiar atât de încântat. Deși Mara și Theo au avut șansa să filmeze cu Bobiță, Giani și Dorel, Adrian Văncică nu le recomandă să urmeze același drum pe care l-a ales și el.

Actorul spune că în zilele de acum, e dificil să faci actorie. Tocmai din acest motiv, el speră ca fiicele sale să aleagă un cu totul alt domeniu de activitate. Mai mult de atât, el a recunoscut că nu a mai publicat de mult fotografii cu ele.

ADVERTISEMENT

Preferă ca acestea să fie departe de atenția publicului, având în vedere că acum au crescut. Se pare deci că Mara și Theo s-au oprit la un singur episod filmat alături de restul actorilor apreciați de publicul larg.

De ce nu le recomandă Celentano fiicelor sale să urmeze aceeași meserie

”Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a dezvăluit Celentano din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Dacă fetele actorului au apărut în Las Fierbinți, iată că și soția acestuia a avut o serie de colaborări interesante. Elena Văncică a lucrat cu Adrian Văncică la un moment dat. Cei doi au colaborat pentru un film, unde ea a fost secretar de platou.

Pe de altă parte, actorul preferă să nu dea prea multe detalii despre meseria soției sale. Acesta spune că ea face o treabă destul de grea, pe care el nu ar putea vreodată să o ducă la îndeplinire. 

ADVERTISEMENT

”Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, ami dezvăluia Adrian Văncică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă...
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă de la stat
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români