Life

El este actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial. Micuții au fost la filmări cu Bobiță, Giani și Dorel

Un actor din Las Fierbinți și-a băgat copiii în serial. Aceștia au avut șansa să filmeze la un moment dat cu Bobiță, Giani și Dorel.
16.07.2023 | 10:00
El este actorul din Las Fierbinti care sia bagat copiii in serial Micutii au fost la filmari cu Bobita Giani si Dorel
El este actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial. Sursă foto: YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor din Las Fierbinți și-a băgat copiii în serialul celebru de la Pro Tv. Aceștia au jucat alături de Bobiță, Giani și Dorel, iar momentul a fost unul cu adevărat deosebit. Despre cine este totuși vorba?

El este actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial

Adrian Văncică, care joacă rolul lui Celentano din Las Fierbinți, și-a băgat copiii în serial. Acesta are două fetițe, Mara și Theo. De altfel, ele au apărut în unul dintre episoadele faimosului serial de la Pro Tv, a povestit actorul într-un interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că tatăl lor nu a fost chiar atât de încântat. Deși Mara și Theo au avut șansa să filmeze cu Bobiță, Giani și Dorel, Adrian Văncică nu le recomandă să urmeze același drum pe care l-a ales și el.

Actorul spune că în zilele de acum, e dificil să faci actorie. Tocmai din acest motiv, el speră ca fiicele sale să aleagă un cu totul alt domeniu de activitate. Mai mult de atât, el a recunoscut că nu a mai publicat de mult fotografii cu ele.

ADVERTISEMENT

Preferă ca acestea să fie departe de atenția publicului, având în vedere că acum au crescut. Se pare deci că Mara și Theo s-au oprit la un singur episod filmat alături de restul actorilor apreciați de publicul larg.

De ce nu le recomandă Celentano fiicelor sale să urmeze aceeași meserie

”Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a dezvăluit Celentano din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Dacă fetele actorului au apărut în Las Fierbinți, iată că și soția acestuia a avut o serie de colaborări interesante. Elena Văncică a lucrat cu Adrian Văncică la un moment dat. Cei doi au colaborat pentru un film, unde ea a fost secretar de platou.

Pe de altă parte, actorul preferă să nu dea prea multe detalii despre meseria soției sale. Acesta spune că ea face o treabă destul de grea, pe care el nu ar putea vreodată să o ducă la îndeplinire. 

ADVERTISEMENT

”Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, ami dezvăluia Adrian Văncică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT