Life

El este băiatul vârcolac. Adolescentul suferă de o boală rară pentru care nu există tratament

Cine este și cum arată băiatul vârcolac. Suferă de o boală ce nu are tratament, așa că trece zilnic prin multă durere din cauza ei.
21.11.2022 | 18:08
El este baiatul varcolac Adolescentul sufera de o boala rara pentru care nu exista tratament
El este băiatul vârcolac. Adolescentul suferă de o boală rară. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Băiatul vârcolac, adolescentul care suferă de o boală rară din cauza căreia suferă zilnic. Din păcate, pentru el nu există niciun tratament.

El este băiatul vârcolac. Adolescentul suferă de o boală rară

Lalit Patidar este numele băiatului în vârstă de 17 ani care suferă de boala vârcolacului. Adolescentul are tot corpul acoperit cu mult păr și inclusiv fața lui este plină de păr, așa că aspectul său este similar cu cel al unui vârcolac.

ADVERTISEMENT

Boala lui este atât de rară încât se crede că doar 50 de oameni din toată lumea au mai avut-o, din Evul Mediu și până astăzi.

Lalit Patidar suferă de boala numită hipertricoză, cu care a fost diagnosticat de când avea șase ani. Părinții lui au descoperit că băiețulul lor avea extrem de mult păr și aspectul său total începea să se schimbe.

ADVERTISEMENT

„Vin dintr-o familie normală, tatăl meu este fermier, iar în prezent sunt liceu în clasa a XII-a și, în același timp, îl ajut pe tatăl meu la muncă.

Am avut părul ăsta toată viața, părinții mei spun că doctorul m-a bărbierit la naștere”, a dezvăluit băiatul, potrivit Daily Star.

ADVERTISEMENT

Băiatul vârcolac a fost batjocorit la școală din cauza aspectului

Băiatul vârcolac nu a fost scutit de glumele copiilor de la școală. Mai mult, după ce a început să îi crească părul, Lalit Patidar  a mărturisit că ceilalți copii se speriau de el și chiar îl loveau cu pietre pentru a-l îndepărta.

„Nu există istoric de afecțiuni de creștere a părului în familia mea, eu sunt singurul care are acest sindrom.

ADVERTISEMENT

Nu m-am supărat când părul a început să crească pentru că eram foarte mic pe vremea aceea. Copiii se speriau când mă vedeau, iar eu nu știam de ce.

Erau îngrijorați că îi voi mușca și aruncau cu pietre în mine, atunci când mă vedeau”, a mai povestit el, conform sursei.

Chiar și așa, Lalit Patidar spune că nu ar vrea să fie nimeni altcineva și acum încearcă să îi educe pe oameni cu privire la boala sa prin intermediul rețelelor de socializare, unde are peste 100 de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT