Life

Adda a răbufnit pe o rețea de socializare. Ce spune despre bullying-ul din școli: “Unii copii, foste victime, se transformă în agresori.”

Adda a răbufnit pe pagina personală de Instagram. Artista este revoltată de modul în care bullying-ul ajunge să îi afecteze pe anumiți copii.
19.10.2022 | 17:25
Adda a rabufnit pe o retea de socializare Ce spune despre bullyingul din scoli Unii copii foste victime se transforma in agresori
Adda, revoltată de bullying-ul din școli. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De ceva luni de zile, vedeta trece printr-o perioadă extrem de dificilă,  având în vedere diagnosticul primit din partea medicilor.

Adda se teme de efectele pe care bullying-ul din școli le are asupra copiilor

Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar constant își ține la curent fanii cu evoluția stării sale de sănătate. Deși este cât se poate de sinceră și deschisă în fața internauților însă, sunt și persoane care ajung să o critice.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta s-a arătat revoltată de situația în care s-a ajuns în mediul online și se teme că ceva și mai rău ar putea urma. Practic, aceasta a adus în discuție problemele pe care copiii le au atunci când merg la școală.

Nu puțini sunt cei care ajung să fie victime ale bullying-ului, însă pentru unii acest lucru nu contează deloc. Artista a văzut la televizor mai multe statistici realizate la nivel național care arată că din ce în ce mai mulți copii ajung să se afle într-o astfel de situații.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, cauza o reprezintă lipsa de educație din România, însă efectele se vor vedea de abia mai târziu, avertizează artista. Totodată, Adda se teme că cei care la un moment dat sunt victime, ajung, când devin adulți să devină chiar ei agresori, iar nimeni nu face nimic în acest sens.

”Unii copii, care probabil sunt, de fapt, foste victime, se transformă apoi în agresori. Dar nici cu unii profesori nu mi-e rușine. Cu lipsa educației de orice fel, îmi este, în schimb, rușine! ”, a transmis Adda într-o postare pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că nu este prima oară când Adda trage un semnal de alarmă cu privire la ce se întâmplă în mediul online. La un moment dat, artista mărturisea că a ajuns să fie agresată verbal pe rețelele de socializare și că nu este singura persoană publică aflată într-o astfel de situații.

Acesta se întreaba atunci dacă nu cumva ar putea exista o instituție care să se ocupe direct de astfel de cazuri astfel încât lucrurile să nu se mai repete.

ADVERTISEMENT

”Am și eu o întrebare, pentru un prieten… gen există, cu adevărat, o poliție a online-ului? Zilnic, persoanele publice sunt abuzate verbal. Zilnic. Toate! Ironizate, înjurate, batjocorite, uneori și amenințate. Ar trebui să stăm pe la poliție cu plângeri, non stop. Există lege pentru asta? Real vorbind?”, spunea artista, vizibil revoltată.

ADVERTISEMENT