Life

El este băiețelul care a fost crescut de câini până la 7 ani. Părinții l-au abandonat, dar un patruped i-a salvat viața

El este copilul care a fost îngrijit de câini până la vârsta de 7 ani. A fost lăsat de izbeliște de familie, dar a fost ocrotit de un animal.
20.11.2023 | 10:10
El este baietelul care a fost crescut de caini pana la 7 ani Parintii lau abandonat dar un patruped ia salvat viata
El este copilul care a fost îngrijit de câini până la vârsta de 7 ani. A fost lăsat de izbeliște de familie, dar a fost ocrotit de un animal. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

El este băiețelul care a fost crescut de câini până la 7 ani. Părinții l-au abandonat, dar un patruped i-a salvat viața. Povestea lui este similară cu cea a lui Mowgli din Cartea Junglei, manuscris care a fost și ecranizat.

El este copilul care a fost îngrijit de câini până la vârsta de 7 ani. A fost lăsat de izbeliște de familie, dar a fost ocrotit de un animal

Andrei Tolstyk este copilul care a fost îngrijit de câini până la vârsta de 7 ani. A fost lăsat de izbeliște de familie, dar a fost ocrotit de un animal. Băiatul s-a născut în Siberia, unde a fost abandonat de cei dragi pe când avea numai 3 luni.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Independent, mama micuțului care trăia într-un sat izolat a plecat de acasă, lăsând bebelușul în grija tatălui, care era invalid și avea probleme cu alcoolul. Din păcate, bărbatul nu s-a ocupat deloc de copil.

Nimeni nu i-a observat dispariția în clipa în care a fost lăsat singur. Cătului era atât de slab populat și casa atât de departe de civilizație încât oamenii au uitat de băiețelul care rămăsese fără mamă atât de devreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult, absența părinților a fost trecută neobservată de cei câțiva locuitori din zonă. Lipsit de apărare și neputincios, Andrei Tolstyk a fost salvat de câinele de pază al familiei sale care l-a îngrijit o perioadă lungă.

Timp de șapte ani, băiatul a fost crescut de animale, departe de casă și în izolare totală. Lipsa sa a fost semnalizată în clipa în care asistenții sociali au realizat că nu s-a înscris la școală. Atunci au început să investigheze cazul.

ADVERTISEMENT

Ce comportament avea Andrei Tolstyk la 7 ani

Andrei Tolstyk a fost găsit în cele din urmă de autorități, care au observat încă din primele secunde comportamentul său. La cei 7 ani era incapabil să vorbească și se purta la fel ca animalul care îl salvase pe când era bebeluș.

Mergea în patru labe, mușca, adulmeca hrana înainte să o consume și avea o frică foarte mare față de oameni. Privat o perioadă atât de lungă de contactul cu oamenii, copilul nu vorbea deloc și era foarte agresiv.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, a fost numit de presa rusă „băiatul câine”. Cadrele medicale care l-au consultat au declarat că s-a născut cu probleme de vorbire și auz și că părinții nu au făcut nimic pentru a descoperi aceste lucruri.

La scurt timp după ce a fost găsit a fost plasat într-un adăpost pentru orfani dintr-un oraș din apropierea cătunului unde a venit pe lume. Comportamentul său nu s-a schimbat prea mult, însă a învățat să meargă în două picioare și să folosească lingura. Nu a învățat să vorbească niciodată.

ADVERTISEMENT