Life

Ea este fetița care a fost crescută de câini. Părinții nu au dorit-o și nu o voiau în preajma lor

Fetița care a fost crescută de câini. Părinții săi nu au iubit-o niciodată și nu și-o doreau deloc în preajma lor. Povestea impresionantă a copilei.
17.11.2023 | 09:31
Ea este fetita care a fost crescuta de caini Parintii nu au dorito si nu o voiau in preajma lor
Cât timp a crescut fetița printre câini. Sursa foto: Ranker
ADVERTISEMENT

Povestea impresionantă a fetiței care a fost crescută de câini. Venirea ei pe lume a însemnat o pagubă pentru părinți. Aceștia nu și-au dorit-o și astfel au neglijat-o constant. Copila și-a găsit refugiul printre câinii din curtea casei. Animalele i-au devenit familie.

Fetița crescută de câini. Dormea și lătra ca ei. Cum a fost posibil

Cazul Oxanei Malaya, născută în 1983, în Novaya Blagoveshchensk, Ucraina, a făcut înconjurul lumii. Mulți spun că destinul său este demn de filmele de dramă, după ce a trăit printre câini și a dezvoltat un comportament similar patrupezilor.

ADVERTISEMENT

Părinții Oxaney Malaya erau alcoolici și cum nu s-au bucurat de nașterea ei, au început nici să-i mai observe absența. Oxana a ajuns să mănânce chiar din hrana câinilor. Totodată, s-a obișnuit să meargă în patru labe, nu știa să vorbească și lătra.

De pe la vârsta de trei ani, Oxana Malaya a început să se atașeze de câinii din curtea locuinței. Dormea cu ei, în cușca lor, și chiar se alimenta cu carne crudă. Cinci ani s-au întâmplat toate acestea. Vecinii au observat treptat situația în care se afla Oxana Malaya și au sesizat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Veniția la fața locului, oamenii legii au fost șocați. Mare le-a fost mirarea, dar și teama, când au văzut că patrupezii nu îi lăsau să se apropie de Oxana Malaya. De altfel, și aceasta lătra agitată. În cele din urmă, copila a fost luată din ”habitatul” său și preluată de autorități.

Ajunsă în grija statului, Oxana Malaya a impresionat și mai mult prin comportamentul ei. Nu doar că lătra ca un câine, dar nici nu mai putea sta asemeni unui om, nu știa să mănânce cu lingura, să se spele, să-și strângă lucrurile sau să vorbească.

ADVERTISEMENT

Care este acum situația Oxanei Malaya

Specialiștii au crezut o bună perioadă că Oxana Malaya nu va putea vreodată să vorbească. Însă, timpul le-a vindecat pe toate, iar Oxana a reușit să comunice. Însă, nu foarte bine, deoarece anii alături de animale și-au pus semnificativ amprenta asupra ei.

Oxana  Malaya s-a dezvoltat cu un vocabular limitat și cu o capacitate slabă de a înțelege ceea ce se întâmplă în jurul ei. De asemenea, i s-a descoperit și o capacitate foarte slabă de memorare. Cu greu Oxana poate reține ceea ce i se spune.

ADVERTISEMENT

În prezent, Oxana Malaya are 40 de ani și își duce traiul de zi cu zi tot acolo unde s-a născut, în Novaya Blagoveshchensk. Stă mai izolată de restul oamenilor, iar situația sa este în continuare subiect de interes pentru interviuri, documentare, emisiuni TV sau filme.

ADVERTISEMENT
Tags: