News

El este bărbatul care s-a umplut de bani după o noapte de beție. Ce a găsit în telefon i-a schimbat viața definitiv

Un bărbat s-a îmbogățit după o noapte în care a băut peste măsură. Ceea ce a găsit în telefonul său i-a schimbat surprinzător viața.
29.01.2023 | 16:04
El este barbatul care sa umplut de bani dupa o noapte de betie Ce a gasit in telefon ia schimbat viata definitiv
Cum a reușit bărbatul să se îmbogățească după o noapte de beție. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Regatul Unit, a trăit o experiență pe care cu siguranță o va ține minte întreaga lui viață. S-a trezit mai bogat peste noapte, după o seară de beție într-un bar, unde și-a pierdut telefonul.

Cum s-a îmbogățit un bărbat după o noapte de beție într-un bar, unde și-a pierdut telefonul

Cu aproape 750 de euro (650 lire sterline) și-a înmulțit Christopher Dennis banii din portofel. Mare i-a fost mirarea și chiar se amuză acum de situație.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat, mai exact, după ce Christopher Dennis a băut o noapte întreagă, într-un bar, alături de amicii săi. A doua zi, aflându-se acasă, și-a dat dat seama că telefonul îi lipsește.

Nedumerit, individul a sunat la bar pentru a se interesa de dispozitivul său. Însă, i s-a comunicat că nu a fost găsit. Trei zile mai târziu a descoperit că a fost predat la ”bunuri pierdute”.

ADVERTISEMENT

Reacția bărbatului după ce și-a găsit telefonul

Uitându-se prin telefon, britanicul a constatat că cineva i l-a folosit și i-a accesat contul de jocuri de noroc online, BetFair. Spre surprinderea lui, persoana a și câștigat aproximativ 650 de lire, dar ghionionul hoțului a fost că nu a putut scoate banii, deoarece au intrat în contul bancar al lui  Christopher Dennis.

Mai mult, individul a precizat că i-ar plăcea să-l cunoască pe cel care i-a adus mai mulți bani în cont, pentru a-i oferi și lui o parte din sumă.

ADVERTISEMENT

”Sunt cu adevărat, foarte curios să aflu pe cine a pus aceste pariuri. Este evident că este un geniu al pariurilor și aș dori mai multe sfaturi!

Cu siguranță îi datorez câteva băuturi, dar aș dori și să-i ofer 300 de lire sterline drept mulțumire pentru că a pus aceste pariuri.

ADVERTISEMENT

Îmi place să cred că atunci când a continuat să câștige și-a dat seama că nu poat scoate banii, deoarece vor merge doar în contul meu bancar, așa că a predat telefonul.”, a spus amuzat britanicul, relatează DailyMail.

ADVERTISEMENT
Tags: