Fotbal international

El este cel mai fanatic suporter al Sevillei! A făcut deplasarea la Cluj de unul singur: „Vreau să văd tot, chiar și încălzirea băieților”

20.02.2020 | 18:51
El este cel mai fanatic suporter al Sevillei A facut deplasarea la Cluj de unul singur Vreau sa vad tot chiar si incalzirea baietilor
ADVERTISEMENT

Luis Carillo, unul dintre cei mai fanatici suporteri ai Sevillei, a făcut deplasarea în România pentru meciul cu CFR din Europa League. Fanul a intrat pe „Dr. Constantin Rădulescu” încă de la ora 17:00, după o scurtă vizită la magazinul oficial al clubului clujean.

Luis Carillo, unul dintre puținii spanioli veniți la Cluj

Sevilla joacă la Cluj, împotriva celor de la CFR, în prima manșă a șaisprezecimilor din Europa League, dar puțini suporteri spanioli au făcut deplasarea în Ardeal.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani, Luis Carillo, a pornit spre România din La Puebla de Cazalla, o localitate din Andaluzia cu o populație de 10.000 de oameni, și a intrat pe stadionul din Gruia cu peste trei ore înaintea primului fluier al partidei, recunoscând că nu vrea să rateze nici măcar încălzirea elevilor lui Julen Lopetegui.

Am de așteptat până începe meciul, dar nu este nicio problemă, m-am încălzit și am vrut să ajung la stadion cât mai devreme cu putință, pentru a vedea totul. Pentru mine Sevilla este cel mai important lucru din viața mea, vreau să văd și încălzirea băieților”, a declarat Luis Carillo, conform Sevilla.abc.es.

ADVERTISEMENT

Împarte camera cu alte cinci persoane

Suporterul spaniol recunoaște că este mereu, în fiecare deplasare pe care o face, în căutarea celor mai mici prețuri, iar la Cluj a plătit 30 de euro pentru cazarea într-un hostel, pentru o cameră pe care o împarte cu alte alte cinci persoane.

Am avut escală în Eindhoven până aici, la Cluj. Mereu urmăresc să găsesc cele mai mici prețuri, le verific și le compar online. Camera unde stau, pentru trei nopți, m-a costat doar 30 de euro.

ADVERTISEMENT

Stau la o cameră comună, o împart cu alte cinci persoane, nu cunosc pe niciunul. Asta este, dar sunt bucuros că pot fi aici să îmi susțin echipa”, susține suporterul spaniol.

CFR Cluj și Sevilla se întâlnesc în prima manșă a „dublei” din șaisprezecimile Europa League joi seară, de la ora 19:55, pe arena „Dr Constantin Rădulescu” din Gruia, ce se anunță a fi arhi-plină.

ADVERTISEMENT