Life

El este cerșetorul român care a dat lovitura la loto. Ce a făcut prima oară după ce a ridicat banii. „Nevastă-mea nu mă crede”

Cerșetorul român care a completat un bilet câștigător la loto. Bărbatul a uimit multă lume. Ce a făcut cu banii după ce i-a primit.
16.02.2023 | 20:00
El este cersetorul roman care a dat lovitura la loto Ce a facut prima oara dupa ce a ridicat banii Nevastamea nu ma crede
Cerșetorul român dormea sub un pod din Suedia. Sursa foto: pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cerșetorul român a impresionat prin cazul său. Bărbatul, care dormea de ceva timp sub un pod din Suedia, a devenit milionar peste noapte. Asta după ce a câștigat la loto, spre uimirea multora, dar și a sa. Ce a făcut apoi cu banii încasați?

Cerșetorul român a care a uimit Suedia. Bărbatul s-a îmbogățit după ce a câștigat la loto

Totul s-a întâmplat acum aproape 9 ani, în 2014. Atunci, cerșetorul român a decis să-și încerce norocul la loto. Astfel, o parte din banii pe care îi obținuse din ”munca” sa i-a investit într-un bilet și viața avea să i se schimbe radical. A câștigat 210.000 coroane suedeze (27.000 de dolari).

ADVERTISEMENT

Românul a împărtășit bucuria cu toți membrii familiei. Soția nu l-a crezut până nu a văzut cu ochii ei suma imensă. ”Nu ştiu ce să cred. Soţia mea nu mă crede şi o înţeleg. Nici mie nu-mi vine să cred”, a spus individul pentru ziarul suedez Faktum, potrivit thelocal.se

După ce i-au fost înmânate cele 210.000 de coroane suedeze, cerșetorul român a hotărât să-și schimbe soarta în mai bine. Astfel, a revenit în România unde și-a deschis un cont bancar și mărturisea pentru ziarul menționat că i-ar plăcea să-și cumpere și o casă.

ADVERTISEMENT

”Mi-ar plăcea să-mi construiesc o casă în România. Şi acolo tot fără adăpost sunt”, a mai transmis bărbatul norocos. Totodată, a precizat că i-ar plăcea să revină în Suedia, mai ales că oamenii de aici au fost buni cu el. Însă, daca s-ar întoarce, nu ca cerșetor, ci la o muncă onorabilă, cu contract de muncă.

Românul care a câștigat de 14 ori la loto

Pe lângă situația cerșetorului român din Suedia, un alt român care a fost multă vreme în atenția presei de peste hotare a fost un matematician pe nume Ștefan Mandel. El a reușit să câștige de 14 ori la loto, jucând bilete la mai multe sedii, din mai multe țări.

ADVERTISEMENT

Se spune despre Ștefan Mandel că ar fi retras în prezent pe insulele Vanuatu, din Australia, zonă de care se atașase. De altfel, aici a reușit să câștige, în perioada anilor 80, la o loterie din Sydney, un premiu în valoare de 1.400.000 de dolari.

Cum a reușit matematicianul Ștefan Mandel să câștige de 14 ori la loto

Mulți s-au întrebat cum a reușit Ștefan Mandel să fie câștigătorul a 14 premii loto. Una dintre ”armele secrete” ale matematicianului a fost să cumpere cât mai multe bilete, iar pentru asta și-a format o comunitate de oameni, deoarece nu-și putea permite de unul singur să investească.

ADVERTISEMENT

”Singura cale de câştig cert stă în acoperirea tuturor posibilităţilor. Nu toate loteriile sunt rentabile din punctul de vedere al jucătorului. Dar cea de la Sydney mi-a dat posibilitatea să investesc 7 milioane de dolari şi să câştig 27 milioane. Un fapt pe care l-am putut prevedea prin calcul matematic. În ultimă ins-tanţă, teoria rămâne doar teorie, faptele vorbesc!”, spunea geniul Ștefan Mandel pentru Ziarul Bursa.

ADVERTISEMENT
Tags: