Life

El este fratele care a renunțat la educația lui, pentru sora sa. Povestea celor doi a devenit virală

Un tânăr a decis să renunța educația sa tocmai pentru a-i oferi această oportunitate surorii sale. Povestea celor doi este una de-a dreptul emoționantă.
16.01.2023 | 21:07
El este fratele care a renuntat la educatia lui pentru sora sa Povestea celor doi a devenit virala
Gestul suprem de iubire făcut de un frate pentru sora sa. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Postarea unei tinere în vârstă de 27 de ani a devenit virală pe internet. Aceasta a publicat mai multe imagini de la absolvire, însă în spatele lor stă o poveste de-a dreptul impresionantă.

Gestul suprem de iubire făcut de un frate pentru sora sa

Chanita este o tânără din Thailanda care și-a finalizat recent studiile. Dacă imaginile postate de tânără sunt unele cât se poate de banale, iată că povestea din spatele lor este una dureroasă.

ADVERTISEMENT

Fratele său este cel care și-a sacrificat educația, dar și cariera, astfel încât sora să poată să aibă un viitor mai strălucit. Știm prea bine că nu este deloc ușor să începi și să termini o facultate, iar Chanita a simțit asta pe pielea ei.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a absolvit Universitatea Rajabhat din provincia thailandeză sudică Nakhon Sri Thammarat. Deși spera să facă acest lucru în 2018, absolvirea ei a fost amânată din mai multe motive, în special cel financiar.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra provine dintr-o familie cu venituri foarte mici. Aceasta mai are un frate, dar și o mamă care a muncit enorm pentru a le susține visurile copiilor săi.

Dacă în alte familii, educația este un lucru cât se poate de normal, pentru cei doi frați, acest lucru a fost un privilegiu. Familia a făcut eforturi majore pentru a putea să plătească taxele de școlarizare ale ambilor copii.

ADVERTISEMENT

Ulterior însă, fratele tinerei a decis să abandoneze școala, astfel încât sora să poată măcar să își termine studiile. În primă fază, Chanita nu a fost conștientă de gestul făcut de fratele său.

Gestul făcut de Chanita pentru fratele său

Când s-a văzut însă la absolvire și și-a dat seama că fratele său nu a putut să termine facultatea aleasă, acest lucru a fost destul de dureros.

ADVERTISEMENT

Pentru că orice ar fi prea puțin, Chanita a decis să îi demonstreze recunoștința  fratelui său, chiar la absolvire, într-un mod tradițional. Aceasta s-a înclinat în fața fratelui ei mai mare, în semn de recunoștință și de maxim respect pentru sacrificiul acestuia.

Menționăm faptul că, potrivit tradiției, în Thailanda, un astfel de gest este o expresie de reverență sau de recunoștință. Mai apoi, Chanita și-a aplecat capul și a îngenuncheat, arătându-i fratele său respectul pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

De cealaltă parte, fratele tinerei e i-a întors gestul afectuos și a mângâiat-o în vârful capului.

Povestea celor doi a devenit virală pe internet și nu e de mirare, având în vedere legătura strânsă dintre cei doi, dar și susținerea, lucru destul de rar în zilele noastre.

ADVERTISEMENT
Tags: