News

El este George, șoferul din microbuzul groazei de pe autostrada București-Pitești. Trebuia să se căsătorească în 2024

Cinci oameni au murit în carnagiul produs, marți, pe autostrada București-Pitești. George, șoferul microbuzului, avea nunta planificată.
20.09.2023 | 12:59
El este George soferul din microbuzul groazei de pe autostrada BucurestiPitesti Trebuia sa se casatoreasca in 2024
El este George, șoferul din microbuzul groazei de pe autostrada București-Pitești. Colaj Fanatik/ Foto: Facebook/Ziarul Top
ADVERTISEMENT

El este George, șoferul din microbuzul groazei de pe autostrada București-Pitești. Apar noi detalii cu privire la victimele carnagiului produs marți, 19 septembrie, pe A1, în dreptul localității Ciorogârla.

George, șoferul din microbuzul groazei de pe autostrada București-Pitești, avea planificată nunta

Cinci oameni care se aflau în microbuzul prins între cele două tiruri au murit pe loc. Este vorba de angajații unei firme de construcții din localitatea Bascov, de lângă Pitești, județul Argeș. Aceștia aveau vârste cuprinse între 35 și 48 de ani.

ADVERTISEMENT

George Iulian, cel mai tânăr dintre ei, se afla la volanul microbuzului groazei care trebuia să ajungă în Băneasa. Cei cinci erau așteptați la o lucrare. George trebuia să se căsătorească pe 13 iulie 2024 cu logodnica sa. Acum, în loc să planifice nunta, iubita sa trebuie să își înmormânteze alesul inimii.

El se afla în autovehicul cu alți patru colegi de muncă atunci când un TIR a intrat în plin în ei. Microbuzul a fost proiectat într-un alt autotren. Coliziunea a fost atât de puternică, încât bărbații au fost pur și simplu striviți între mastodonți.

ADVERTISEMENT

Intervenția de descarcerare a durat ore în șir. De altfel, în primele zeci de minute, pompierii nu și-au putut da seama ce tip de mașină se afla între cele două tiruri. Inițial, nici numărul victimelor nu a putut fi stabilit.

Ce spun cei care l-au văzut ultima dată pe George

George a fost văzut de colegii săi la primele ore ale dimineții de marți. Bărbatul le-a zâmbit și i-a salutat așa cum făcea de obicei, iar apoi s-a urcat la volanul microbuzului. Nu au bănuit că va fi ultima dată când îl vor vedea.

ADVERTISEMENT

„Era un băiat foarte cuminte, ajuta pe oricine în orice moment. Anul viitor avea nunta. De dimineață (n.r.) l-am văzut ultima dată. Ne-a salutat așa cum făcea de obicei.”, a declarat unul dintre angajații firmei, pentru Ancheta Online.

Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați în urma tragediei. Totodată, un angajat al firmei care ar fi trebuit să meargă cu victimele la aceeași lucrare, marți dimineață, și să urce în același vehicul, s-a salvat de la moarte.

ADVERTISEMENT

Directorul i-a cerut să rămână la firmă, în Bascov, pentru a rezolva alte probleme. Colegii acestuia spun că omul este în stare de șoc și nu se poate opri din plâns de când a aflat de dezastrul produs pe A1.

Cele cinci victime care au murit în tragicul accident petrecut, marți, pe autostrada A1 sunt George Iulian B., în vârstă de 35 de ani, din Băbana, care conducea microbuzul, Marian Ovidiu V., de 42 ani, din Lunca Corbului, Iulian Jimmy S., 47 ani din Bascov, Ion Marian B., 47 de ani, din Drăganu și Artur B., 48 ani, din Costești.

ADVERTISEMENT