News

Video. Momentul în care s-a produs carnagiul de pe A1 Bucureşti-Piteşti. Cei cinci muncitori nu au avut nicio șansă

Cinci muncitori au murit striviți pe A1 București - Pitești, prinși între două camioane. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă.
19.09.2023 | 16:19
Video Momentul in care sa produs carnagiul de pe A1 BucurestiPitesti Cei cinci muncitori nu au avut nicio sansa
Momentul în care s-a produs carnagiul de pe A1 Bucureşti-Piteşti
ADVERTISEMENT

Accidentul grav de la intrarea în Capitală a fost surprins de camera de bord a unui șofer. Pe imagini se vede cum o mașină și un microbuz au fost zdrobite între două TIR-uri pe A1 în dreptul localității Ciorogârla. Au murit pe loc cinci persoane aflate în microbuz, în timp ce alte două persoane au ajuns cu elicopterul SMURD la spital.

Momentul în care s-a produs carnagiul de pe A1 Bucureşti-Piteşti

Muncitorii din Pitești aveau între 35 și 48 de ani și se deplasau spre Băneasa, unde urmau să construiască un simulator de zbor. Toți au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost zdrobită între două TIR-uri. Accidentul s-a produs la ora 8 dimineața, moment în care șoferul unui TIR care venea dinspre Pitești ar fi fost orbit de soare.

ADVERTISEMENT

Așadar, bărbatul nu a văzut că oamenii din fața lui încetiniseră. Impactul violent a izbit prima dată un autovehicul pe care l-a aruncat pe banda de urgență, însă microbuzul care circula în față nu a mai putut fi evitat. Polițiștii au constatat că microbuzul a fost pur și simplu strivit între cele două TIR-uri.

Șoferul TIR-ului a ajuns la Spitalul Floreasca, fiind rănit grav în acest accident. La fel de grav este și șoferul celeilalte mașini, iar acum medicii se luptă din greu să-i salveze viața. Reprezentanții ISU ajunși la fața locului au oferit mai multe informații referitoare la acest caz extrem de grav.

ADVERTISEMENT

“Ca urmare a evenimentului rutier produs marți dimineață pe Autostrada A1, sensul de deplasare spre București, din păcate toate cele cinci persoane aflate în vehiculul prin între cele două autotrenuri au decedat. De asemenea, alte două persoane au fost rănite”, transmiteau în acel moment autoritățile.

Inițial, din cauza faptului că microbuzul a fost pur și simplu transformat în acordeon, salvatorii nici măcar nu au putut să stabilească cu exactitate câte victime se aflau încarcerate. ”Între cele două tiruri este un vehicul, deformat în mare măsura, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane”, au completat reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 24 de ore, o femeie și un copil erau loviți din plin de o mașină pe DN7, în Dâmbovița. Deși pare greu de crezut, copilul a scăpat cu viața după ce a fost proiectat pe contrasens, unde a fost din nou călcat de o mașină. ”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Lunguleţu.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani şi un copil de 9 ani, ar fi fost acroşaţi şi accidentaţi de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcţia Bucureşti-Piteşti”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane au ajuns în stare gravă la spital, însă medicii au reușit să le salveze viața. ”În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniţi. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, mai transmite sursa citată.

ADVERTISEMENT