Life

Cătălin Oprișan a sărit să-l bată pe Radu Banciu : “Să moară mama, te omor aici!”

Îndrăgitul Cătălin Oprișan a povestit la un podcast cum i-a băgat efectiv mâna în gât lui Radu Banciu, când erau colegi la o redacție de sport.
04.09.2023 | 18:18
Catalin Oprisan a sarit sal bata pe Radu Banciu  Sa moara mama te omor aici
ADVERTISEMENT

El este jurnalistul care a sărit să-l bată pe Radu Banciu. Cei doi au avut un conflict pe vremuri, când lucrau împreună.

Jurnalistul care a sărit să-l bată pe Radu Banciu. Cu ce l-a supărat

Jurnalistul care a sărit să-l bată pe Radu Banciu acum mai bine de două decenii este chiar celebrul Cătălin Oprișan. Cei doi au avut un conflict pe vremea când lucrau împreună.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu a fost foarte critic la adresa muncii colegilor săi, dar la un moment dat Cătălin Oprișan nu a mai putut suporta și a acționat agresiv.

Jurnalistul a mărturisit că nu este mândru de ce a făcut nici acum, dar a povestit întâmplarea la Un podcast, cu Geanina Iacob. Acesta chiar a spus că nici nu știe să se bată și nu a mai avut alte conflicte în afară de acesta.

ADVERTISEMENT

„Cu Banciu am fost colegi, este singurul om căruia i-am pus mâna în gât. Niciodată în viața mea nu m-am certat cu cineva, nu știu să mă bat.

Adică mie dacă îmi dai un pumn m-ai dărâmat. M-au trimis acasă de la Gazetă. Mi-au spus: „Du-te acasă, ia-ți puțin concediu”. Nu e ceva de care sunt mândru, dar îmi aduc aminte cum i-am pus mâna în gât”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Cătălin Oprișan lui Radu Banciu. L-a amenințat

Cătălin Oprișan a spus că l-a atacat pe Radu Banciu și i-a pus mâna în gât. Acesta i-a transmis și o amenințare, spunând că o să-l omoare dacă nu tace.

„I-am pus mâna în gât și i-am zis, Să moară mama, te omor aici!… au sărit să mă despartă. Eram în 2000. Eram șef la fotbal internațional.

ADVERTISEMENT

(Ce i-a spus Radu Banciu): Sunteți toți niște traducători. Unul nu scrieți de Marseille ceva ca lumea. Traduceți ca niște scribi. Traducători toți, cum erau pe vremea egiptenilor.

Luați o foaie, traduceți. Scribi, te duci la notar, îi dai o foaie în engleză. M-am ridicat și i-am pus mâna în gât”, a povestit Cătălin Oprișan.

ADVERTISEMENT
Tags: