News

El este Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt. Ultimele cuvinte transmise de el înainte de tragedie: ”M-am simțit la pământ în mașina asta”

Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, trecea printr-o adevărată suferință. Ce mesaje a publicat înainte de nenorocire
22.04.2024 | 23:53
El este Madalin tanarul mort in accidentul din Olt Ultimele cuvinte transmise de el inainte de tragedie Mam simtit la pamant in masina asta
Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi informații despre Mădălin, tânărul mort în accidentul tragic din Olt, care a avut loc în urmă cu zece zile. Victima trecea printr-o decepție, iar ultimele sale mesaje sunt cutremurătoare.

Cine este tânărul mort în accidentul din Olt. Mădălin trecea printr-o adevărată suferință

Un eveniment rutier cumplit s-a produs pe 11 aprilie, pe Drumul Național 54, lângă localitatea Deveselu din Olt. Mădălin, un tânăr de 23 de ani a ieșit cu mașina de pe carosabil și a intrat într-un copac. Din păcate, a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Acum, la mai bine de zece zile de la tragedie, s-a aflat că Mădălin Paul trecea printr-o mare suferință după despărțirea de iubita sa. Ba chiar, au apărut informații potrivit cărora tânărul conducea cu o viteză mare, deoarece ar fi încercat să prindă din urmă autoturismul în care se afla fosta iubită, alături de actualul partener, potrivit cancan.ro.

Inclusiv prietenii victimei au spus că accidentul s-ar fi produs în circumstanțele amintite anterior. Ei au condamnat-o pe femeie, susținând că l-ar fi înșelat pe Mădălin. Pe de altă parte, Narcisa, fosta iubită a tânărului, spune că cei doi nu mai formau un cuplu de ceva timp. De altfel, fata spune că nu l-a înșelat.

ADVERTISEMENT

Ea susține că fostului iubit îi era greu să accepte despărțirea. După valul de acuzații care i s-au adus, Narcisa a publicat o conversație pe care ar fi avut-o cu victima înainte cu câteva zile de producerea nenorocirii.

„Eu vreau să o terminăm, când o să înțelegi? Eu știu mai bine ce este bine pentru mine. Știu foarte bine că e bine ce fac. Nu e problema ta. Mădălin, e viața mea, chiar nu pricepi?”, se arată în mesajul publicat de tânără, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ultimele mesaje publicate de tânăr

Acest lucru pare să fie confirmat și de ultimele cuvinte pe care Mădălin le-a transmis pe rețelele de socializare. Se pare că bărbatul suferea din dragoste și îi era greu să treacă peste despărțirea de fosta iubită.

Unele dintre mesaje parcă prevesteau ceea ce avea să se întâmple. „Oamenii o numesc karma, dar biblia spune: veți culege ceea ce semănați”, ”M-am simțit la pământ în mașina asta, iar ea a mâncat pământul de sub mine”.

ADVERTISEMENT

”Nu am eu 300 de cai, dar când începe nenorocirea asta, trage și motorul de la ștergătoare”, ”Un pas înapoi îl fac ca să fii tu fericită, nu ca să te las la greu”, sunt câteva dintre mesajele postate de Mădălin înainte să moară.

ADVERTISEMENT