News

Sfârșit tragic pentru tânăr de 23 de ani, lângă Deveselu. Acesta s-a izbit violent cu maşina de un copac şi a murit pe loc

Un tânăr șofer și-a pierdut viața într-un mod cumplit pe DN 52, în apropiere de comuna Deveselu. Anchetatorii încearcă să afle ce a produs accidentul.
12.04.2024 | 13:46
Sfarsit tragic pentru tanar de 23 de ani langa Deveselu Acesta sa izbit violent cu masina de un copac si a murit pe loc
Sfârșit tragic pentru tânăr de 23 de ani, lângă Deveselu. Acesta s-a izbit violent cu maşina de un copac şi a murit pe loc
ADVERTISEMENT

Cert e că tânărul în vârstă de 23 de ani își conducea autoturismul, după care a ieșit de pe drum și a intrat într-un pom. Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce face pentru bărbat, constatând decesul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a ajuns acum la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a fi efectuată necropsia.

Un tânăr s-a izbit cu mașina de un copac, pe DN 52 lângă Deveselu

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Olt. Conform Observatonews.ro, cel care a sunat la 112 a fost un alt șofer din trafic.

ADVERTISEMENT

”La data de 11 aprilie 2024, în jurul orei 19,35, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom”, au mai declarat reprezentanții IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Se pare că impactul cu acel copac a fost extrem de violent, astfel că șoferul a fost găsit încarcerat de către echipajele de SMURD. Accidentul vine la nici două zile de la moartea unei fetițe de 5 ani pe un drum din Vâlcea. Aici, pe DN 67, două mașini s-au ciocnit și mai multe persoane au ajuns la spital în stare gravă.

O fetiță de 5 ani a murit într-un accident cumplit în Vâlcea

Principala victimă, fetița de 5 ani, a fost resuscitată zeci de minute de medicii SMURD, însă fără folos. În final medicii au fost nevoiți să accepte, neputincioși, că fetița în vârstă de 5 ani s-a stins. ”Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul aflat la locul accidentului a declarat decesul victimei”, au indicat reprezentanții ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Se pare că cea responsabilă de accident ar fi o femeie în vârstă de 30 de ani, din localitatea Mihăești, care s-a izbit frontal cu autoturismul de o altă femeie în vârstă de 54 de ani din Râmnicu Vâlcea. ”În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi.

La locul accidentului a fost identificată o victimă minoră, inconştientă, neîncarcerată. Echipajul SMURD a început manevrele resuscitare”, mai transmitea ISU Vâlcea, cu mențiunea că la faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri din Râmnicu Vâlcea şi Buneşti.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost asistate de o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ cu medic. Restul victimelor au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT