Life

El este presupusul iubit al tenismenei Emma Răducanu! Ce avere a făcut din muzică

S-a aflat cu cine s-ar iubi Emma Răducanu! Este vorba despre un cântăreț destul de cunoscut în afară, care a făcut bani frumoși din muzică.
21.09.2021 | 13:26
Emma Răducanu s-ar iubi cu un artist britanic, extrem de popular în UK
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, s-ar iubi cu HRVY, un tânăr artist cu un succes considerabil în muzică, dar și pe rețelele de socializare.

Muzicianul a recunoscut că are o relație apropiată cu tenismena, cu care comunică foarte des prin mesaje.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei britanice, cei doi se cunosc de mai multă vreme. În ultimele ore au apărut tot felul de informații despre presupusul partener al sportivei.

HRVY este presupusul iubit al tenismenei Emma Răducanu. Ce avere a strâns din muzică

În anul 2020, Harvey Leith Cantwelll (pe numele său din buletin) a participat în ediția britanică a show-ului „Dansez pentru tine”, unde a dansat alături de Janette. Performanțele sale coregrafice l-au dus până în marea finală, nereușind să câștige, însă, concursul.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 22 de ani este ceva mai popular decât Emma Răducanu pe Instagram, însă nu se compară cu ea în ceea ce privește averea.

Harvey este urmărit de 4,1 milioane de persoane pe rețeaua de socializare. Sportiva britanică e urmărită, în schimb, de 2 milioane.

ADVERTISEMENT

Cu privire la avere, potrivit cotidianului britanic Express, acesta a strâns din muzică (începând cu anul 2014) undeva între 500.000 și 1.000.000 de lire sterline.

În muzică, HRVY s-a remarcat la început cântând piese celebre ale altor cântăreți. După ce a văzut că vocea lui este apreciată în cover-urile pe care le realiza pe Youtube, acesta s-a apucat să producă propria lui muzică.

ADVERTISEMENT

În anul 2019 a fost nominalizat la Teen Choice Award. De-a lungul carierei sale în plină ascensiune a colaborat cu trupe precum Little Mix și The Vamps.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Personal”, „Goodbye”, „Be Okay” și „Million ways”.

Revenind la presupusa relație de iubire dintre el și Emma Răducanu, trebuie menționat faptul că acesta o admiră de mai multă vreme.

„Este o fată adorabilă”

I-a urmărit meciurile pe care tânăra le-a jucat pe Wimbledon. El a fost cel care a făcut primul pas pentru a o cunoaște.

„Suntem apropiați. Suntem foarte buni prieteni. Pur și simplu, Emma a strălucit la US Open. M-am uitat la meci împreună cu întreaga familie, așa cum a făcut-o toată națiunea. 

Este o fată adorabilă și mă face mândru să mă simt britanic”, sunt declarațiile făcute de HRVY după victoria româncei, potrivit express.co.uk.

 

ADVERTISEMENT