News

El este românul care a ajuns vedetă după ce și-a făcut de râs soția pe internet. Bărbatul şi-a găsit nevasta cu amantul în casă şi a pus totul pe TikTok

Românul care a ajuns vedetă după ce și-a făcut de râs soția, pe Tik-Tok. Bărbatul a prins-o cu amantul în dormitorul lor și a făcut totul public.
19.02.2023 | 11:27
El este romanul care a ajuns vedeta dupa ce sia facut de ras sotia pe internet Barbatul sia gasit nevasta cu amantul in casa si a pus totul pe TikTok
Ce s-a întâmplat cu soția după ce a fost prinsă cu amantul. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cazul unui român din Oradea a ajuns viral pe rețelele de socializare. Bărbatul, de profesie șofer de TIR, a vrut să-i facă o surpriză soției sale și a ajuns mai devreme acasă. Însă, spre uimirea lui și ghinionul femeii, a găsit-o cu amanul în propriul dormitor.

Românul care și-a făcut de râs soția pe internet, după ce a prins-o cu amantul în casă

Nervos din cale afară, bărbatul a decis să filmeze tot și a postat pe Tik-Tok, spre amuzamentul internauților, care au dat mai departe scena. În imagini, soția conducătorului auto apare și cu un copil în brațe, iar amantul ei este tras la răspundere.

ADVERTISEMENT

”Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a scris conducătorul auto în dreptul videoclipului, înainte de a-l arăta întregii țări.

La un moment dat, amantul îi reproșează bărbatului că este ”nebun”, iar acesta îi confirmă în mod ironic, avertizându-l, totodată, că filmarea va ajunge și la soția sa. Mai mult, șoferul îi spune amantului să-i ia partenera și să o ducă acasă la el.

ADVERTISEMENT

”Sunt nebun, da. Şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci bărbate. O iei acum. Îmbracă-te şi tu, şi fata, şi merge la tine în noapte asta să doarmă cu voi, cu nevastă-ta”, spune șoferul în videoclip.

Bărbatul, către soție, după ce prins-o cu amantul: ”Ții mai mult la el?”

Conducătorul auto are un ton ridicat în filmare și pare foarte determinat să pună capăt căsniciei sale. Nedumerit, o întreabă pe cea cu care și-a unit destinele: ”Ții mai mult la el? Hai zi!”, însă femeia nu îi oferă niciun răspuns.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șoferul pare și că se cunoaște cu amantul, care a încercat să-și justifice fapta cum că nu ar fi una reală și că la mijloc este vorba despre o neînțelegere. Însă, în zadar, căci nu este crezut. ”Să te vadă lumea pe Facebook. Ăsta care nu poate să stea cu nevastă-sa, are copil mic ca şi mine, uitaţi-vă atent la el”, îi mai precizează șoferul.

Clipul video a stârnit un val de reacții în mediul online. Mulți oameni au empatizat cu întâmplarea cu care s-a confruntat soțul și au încercat să-l încurajeze. Alții și-au exprimat compasiunea pentru copilul bărbatului și al femeii.

ADVERTISEMENT

”Sa îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste”/ “PACAT DE COPIL SONI”/“Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul”/ Ai grija de tine sa nu faci vreo prostie”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de cei care au văzut întreaga filmare.

ADVERTISEMENT
Tags: