Life

El este românul care a făcut cola curată. „Copiii pot dormi liniștiți după aceea, pentru că nu punem cofeină înauntru”

El este românul care a făcut cola curată, despre care spune că poate fi băută și de copii, fără probleme ulterioare cu somnul!
20.09.2023 | 16:55
El este romanul care a facut cola curata Copiii pot dormi linistiti dupa aceea pentru ca nu punem cofeina inauntru
El este românul care a făcut cola curată. Foto Kofi Ti
ADVERTISEMENT

El este românul care a făcut cola curată. A dezvoltat o afacere creativă, cu băuturi speciale, create de la zero. Una dintre ele este și cola curată!

El este românul care a făcut cola curată

Românul a vrut să facă băuturi interesante pentru adulți și copii. Din experiementele sale și din dorința lui, Cosmin Pasnicu, fondator Kofi Ti, a ajuns să facă și cola curată!

ADVERTISEMENT

Este varianta de cola care nu este neagră și 100% naturală, se laudă producătorul ei. Aceasta poate fi consumată fără griji și de copii.

Băutura nu conține coloranți și copiii pot să se bucure de ea și apoi să doarmă liniștiți. Pentru producția acestei băuturi este foloosită nuca de kola, provenită din Guineea Ecuatorială.

ADVERTISEMENT

„Cola noastră nu este neagră, pentru că nu este colorată cu sulfat de amoniu, nu are acid fosforic în ea. 

Noi folosim acid fosforic, dar ca să dezinfectăm, nu punem asta în băuturile noastre – iar copiii pot dormi liniștiți după aceea, pentru că nu punem cofeină înauntru”, spune Cosmin Pasnicu, fondator Kofi Ti, conform Wall Street.

ADVERTISEMENT

Ce alte băuturi creative mai sunt disponibile

Una dintre celelalte băuturi creative disponibile este chiar cea cu care Cosmin Pasnicu și soția lui au început afacerea.

Este vorba despre o limonadă cu cafea, dar care are un gust surprinzător. Băutura nu este făcută din acea parte obișnuită a cafelei, pe care o știe toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Apropo de creativitate, băutura cu care am început a fost o limonadă cu cafea, dar nu are deloc gustul cunoscut, pentru că este făcută cu altă parte a fructului de cafea decât în mod obișnuit”, a declarat Cosmin Pasnicu, fondator Kofi Ti.

Fondatorul acestei afaceri are gânduri mari și vrea să ajungă un brand global. De altfel, băuturile sale au deja succes și în unele zone din afara țării, de unde primește comenzi.

„Kofi Ti este un business care întâmplător este în România, eu l-am gândit ca un business global de la început, iar marea provocare cred că este să reușim să ajungem să adresăm acea nevoie globală”, a mai spus fondatorul.

ADVERTISEMENT