News

El este românul care și-a împușcat iubita din Ruse. A stat în spatele gratiilor pentru trafic de carne vie

Noi informații despre românul care și-a împușcat iubita din Ruse. Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare, în anul 2021.
15.12.2023 | 19:50
El este romanul care sia impuscat iubita din Ruse A stat in spatele gratiilor pentru trafic de carne vie
El este românul care și-a împușcat iubita din Ruse. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

El este românul care și-a împușcat iubita din Ruse. Ies la iveală noi informații despre atacul sângeros pus la cale de Alin Marius, un cetățean român, care a încercat să o ucidă pe femeia cu care trăia, o bulgăroaică.

El este românul care și-a împușcat iubita bulgăroaică

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, avea domiciliul în Bulgaria. El își formase o familie împreună cu femeia pe care a vrut să o omoare. Aceștia aveau doi copii împreună, în vârstă de 10, respectiv 11 ani.

ADVERTISEMENT

Yanitsa Nikolova, de 39 de ani, are o afacere de succes în orașul Ruse. Femeia deține un salon de înfrumusețare. Chiar aici a fost atacată, miercuri seara, de cel cu care și-a împărțit viața vreme de câțiva ani.

Alin Marius, originar din Giurgiu, a avut probleme cu legea, fiind condamnat, în 2009, la șase ani de închisoare cu executare pentru trafic de carne vie. El ar fi obligat o tânără să se prostitueze, în Italia, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost eliberat condiționat în 2021

Însă, timp de 9 ani a reușit să se ascundă de oamenii legii. În anul 2018 a fost prins și încarcerat în România, dar nu pentru mult timp. După trei ani a fost eliberat condiționat de Judecătoria Brăila, instanța considerând că a avut „o bună conduită”.

„Deţinutul a avut o bună conduită, a fost recompensat de 15 ori, a respectat normele de organizare internă, nu a fost sancţionat , este clasificat în regimul semideschis de executare, a desfăşurat activităţi lucrative şi a acumulat 989 credite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se reţine că a participat la activităţi educaţionale de difuzare a culturii, a finalizat cu credite programul de educaţie civică, cel de valorificare aptitudini, cel de adaptare la viaţa instituţionalizată, a menţinut legătura cu mediul de apartenenţă, a parcurs parţial recomandările din planul individualizat din motive neimputabile”, arată instanța.

Amintim că după ce și-a împușcat iubita, românul a fugit și s-a sinucis. El a fost găsit în mașina sa, în apropiere de locul atacului. Anchetatorii spun că Alin Marius a murit în urma asfixierii cu gaze.

ADVERTISEMENT

Yanitsa a reușit să o sune pe mama sa, după ce a fost împușcată, iar femeia a sesizat forțele de intervenție. Victima a fost găsită conștientă și le-a spus salvatorilor că responsabil pentru atac este românul cu care trăia. Ea a fost transportată la spital, acum fiind în stare gravă. Se pare că românul a încercat să  omoare pe Yanitsa din cauza geloziei.

 

ADVERTISEMENT