News

Fată de 12 ani, arsă cu țigara pentru că a trimis cerere de prietenie unui băiat. Agresoarea este tot minoră

Agresoarea a ajuns la sediul poliției. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violenţe.
07.09.2023 | 12:33
Fata de 12 ani arsa cu tigara pentru ca a trimis cerere de prietenie unui baiat Agresoarea este tot minora
Fată de 12 ani, arsă cu țigara pentru că a trimis cerere de prietenie unui băiat. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Încă un incident violent a avut loc în Hunedoara, victimă fiind o fată de 12 ani. Minora a fost arsă cu țigara de o adolescentă, în vârstă de 14 ani. Motivul de la care a pornit conflictul este halucinant.

Fată de 12 ani, arsă cu țigara de o adolescentă

Altercația a avut loc miercuri seara, 6 septembrie, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara. Polițiștii au fost sesizați cu privire la incident, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Agenții au constatat că victima era o fată de 12 ani, agresată de o alte două minore. Cele trei au avut o discuție în contradictoriu, iar una dintre agresoare, în vârstă de 14 ani, a ars victima cu țigara pe frunte.

”În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat poliţiştii unei patrule de poliţe locală care au sesizat faptul că, în data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informaţi cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercaţie între copii.

ADVERTISEMENT

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuţie în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o ţigară aprinsă în zona frunţii”, a anunțat IPJ Hunedoara.

Potrivit agenților Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, agresoarea s-ar fi enervat pentru că fata de 12 ani i-a trimis cerere de prietenie iubitului ei. Astfel, a ajuns să o ardă cu țigara.

ADVERTISEMENT

Cele trei minore au ajuns la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-au produs faptele.

O minoră de 11 ani a fost bătută de alte două fete

Un alt caz șocant a avut loc, în urmă cu doar câteva zile, în curtea unui liceu din Hunedoara. O fată, în vârstă de 11 ani, a fost umilită și bătută cu sălbăticie de alte două adolescente de 12 ani. Totul s-a petrecut în fața altor copii.

ADVERTISEMENT

Scena a fost filmată, ajungând în posesia părinților victimei. Oamenii au prezentat imaginile polițiștilor, fiind întocmit și în acest caz dosar penal pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: