Life

Ele sunt zodiile care au săptămâna perfectă! Alina Bădic a anunțat nativii cu noroc

Alina Bădic a realizat horoscopul pentru perioada 5-12 noiembrie 2023. Care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână perfectă.
05.11.2023 | 17:10
Ele sunt zodiile care au saptamana perfecta Alina Badic a anuntat nativii cu noroc
Alina Bădic a realizat horoscopul pentru săptămâna Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 noiembrie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a prezentat în emisiuna „360 de grade”, difuzată pe B1 TV, horoscopul pentru perioada 5-12 noiembrie 2023. A doua săptămână din lună va fi una excelentă pentru o parte dintre nativii zodiacului.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 5-12 noiembrie 2023

Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru perioada 5-12 noiembrie 2023. Unii nativi vor avea avea parte de o săptămână minunată, în care vor ști să facă alegerile corecte și vor fi mai aproape de succes.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii nu se vor plictisi în această perioadă. Ei caută modalități prin care să-și fructifice șansele și multora le va merge foarte bine din punct de vedere finaciar. Acești nativi nu vor putea deloc să stea degeaba.

Rac

Racii vor ieși câștigători din orice situație neplăcută care le iese în cale. Vor primi niște mesaje importante care îi vor ajuta să-și ia deciziile corecte. Este important să fie receptivi în această perioadă spune Alina Bădic.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele ajung în poziția de a-și restabili echilibrul cu mediul înconjurător. Se află pe o axă ce ține de de anturaj, de prieteni, de colegi, de cunoștințe, dar și de preocupările elevate, a dezvăluit Alina Bădic, conform b1tv.ro. 

Balanțele vor avea o perioadă puternică

Balanță

Balanțele vor avea o perioadă puternică, din care nu vor lipsi câștigurile financiare. Trebuie, însă, să fie atenți pentru că anumite lucruri urmează să iasă la suprafață și să fie aflate de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă în care descoperă ce persoane din viața lor le merită cu adevărat atenția și își pun problema eliminării acelora cu care nu se mai potrivesc, a declarat Alina Bădic.

Nativii vor rupe fără să stea pe gânduri legătura cu anumite persoane din anturajul lor. Totuși, nu vor reuși să scape de acelea care au reușit să-i cunoască și să le intre, cumva, pe sub piele.

ADVERTISEMENT

Pești

Alina Bădic a dezvăluit că Peștii vor traversa o perioadă foarte interesantă din punctul de vedere al informațiilor pe care le primesc din partea persoanelor din jurul lor și a oamenilor cu care interacționează.

ADVERTISEMENT
Tags: