Life

Elena Chiriac, primele declarații despre relația cu fiul celebrei Madonna: ”Potențial iubit”

Elena Chiriac face declarații exclusive despre relația pe care o are cu Rocco Ritchie, fiul artistei Madonna, după întâlnirea lor.
26.06.2023 | 15:00
Elena Chiriac primele declaratii despre relatia cu fiul celebrei Madonna Potential iubit
Elena Chiriac și diul celebrei Madonna, întâlnire în secret. Rocco Ritchie
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac și fiul celebrei Madonna, Rocco Ritchie, au fost surprinși împreună la un restaurant, apoi întâlnirea a continuat. Fosta finalistă Survivor 2022 este o femeie frumoasă care atrage multe priviri și cucerește multe inimi. Cu frumusețea ei a atras atenția și fiului celebrei Madonna și al lui Guy Ritchie cu care a și ieșit la cină. Și, de aici până la o noapte de pomină, nu a mai fost decât un pas.

Elena Chiriac și băiatul artistei Madonna au ieșit la cină împreună. Ce relație au

Fosta finalistă Survivor România 2022 este tare încântată de ce se întâmplă de o perioadă în viața ei. Elena Chiriac are numeroase proiecte, participă la evenimente și nici viața socială nu este lăsată mai prejos.

ADVERTISEMENT

Campioana la taekwondo a fost recent surprinsă alături de fiul artitei Madonna și al lui Guy Ritchie, Rocco. FANATIK a contactat-o pe sportive care a oferit declarații exclusive despre relația cu Rocco Ritchie.

„Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra.

ADVERTISEMENT

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga”, a dezvăluit Elena Chiriac.

Finalista Survivor 2022 a fost impresionată de fiul celebrei Madonna: „O prezență plăcută”

Elena Chiriac și Rocco Ritchie au petrecut toată noaptea împreună la festival, alături de alți câțiva prieteni. Sportiva a fost toată seara cu zâmbetul pe buze în preajma lui, așa că nu ne-ar mira ca între ei să se înfiripe o poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

„Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută.Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit.

Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați.

ADVERTISEMENT

El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival (SAGA, n. red.)”, a mai spus fosta finalistă Survivor, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Alex Delea de față la întâlnirea celor doi. Ce spune Elena Chiriac despre asta

După ce au existat numeroase speculații că Elena Chiriac și Alex Delea ar forma un cuplu ferit de ochii curioșilor, vedeta a spus adevărul. Elena susține că ea și Alex Delea sunt doar prieteni, astfel câștigătorul Survivor 2022 nu are motive de gelozie.

„Ne-am întâlnit și cu Alex Delea la Saga, am fost toți trei. Mă rog, am fost mai mulți prieteni. Suntem toți prieteni. Asta denotă cât de bună este prietenia mea cu Alex”, a mai spus sportiva.

Mai mult, Elena Chiriac susține că, deși Rocco este fiul unei celebrități de un așa renume, nu este deloc arogan. Dimpotrivă, tânărul a cucerit-o pe sportivă cu modestia și charisma sa.

„El nu este deloc arogant, este un băiat absolut normal. Nu are fițe, este o prezență mult mai plăcută decât alte persoane publice de la noi din țară care se consider faimoase.

Richie este foarte respectuos, fără aroganțe. Este cu picioarele pe pământ și nici nu ți-ai da seama cine este dacă nu ai ști”, a mai dezvăluit pentru FANATIK Elena Chiriac.

Nu este prima dată când finalista Survivor 2022 se întâlnește cu băiatul artitei Madonna: „Nu am știu de la început”

„Nici eu nu am știut de la început că este fiul Madonnei. O perioadă bună până când situația a fost de așa natură încât să fie paparazzii în toate părțile în Londra. El a fost mereu un om normal ca toți ceilalți” , mai spune vedeta pentru FANATIK.

Întrebată dacă i-ar plăcea să o aibă ca mamă soacră pe Madonna, Elena Chiriac a avut o reacție spumoasă. În plus, vedeta a ținut să puncteze că nu ar sta cu Rocco Ritchie pentru că este fiul artistei, ci pentru cine este el.

„O, Doamne! Nici nu pot să mă gândesc până acolo (n.r. să fie nora Madonnei), este prea mult pentru mine. De la a ieși o data cu fiul unei celebrități, până la a te vizualiza nora mamei sale, e cale lungă.

Eu și Richie nu am avut astfel de legătură și nici eu nu sunt genul care își dorește relații din astfel de motive. Nu vreau să fiu cu Richie pentru că este fiul ei. Madonna este un star pe care îl știm și îl apreciem cu toții”, a mai spus, în exclusivitate, pentru FANATIK Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
7 persoane executate săptămâna aceasta! ”Opriți-vă!” De ce au fost condamnate + Promisiunea...
7 persoane executate săptămâna aceasta! ”Opriți-vă!” De ce au fost condamnate + Promisiunea a fost încălcată
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
A început o afacere în 2017, apoi a reușit să își construiască un...
A început o afacere în 2017, apoi a reușit să își construiască un adevărat imperiu: „Ideile pur și simplu vin. Nu am nici un plan de business”
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele imagini cu Jador după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce a...
Primele imagini cu Jador după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce a făcut manelistul
Sorin Brotnei și Nicolai Tand se pregătesc de Asia Express. Cum au fost...
Sorin Brotnei și Nicolai Tand se pregătesc de Asia Express. Cum au fost surprinși
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi