Life

Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor România au fost surprinși împreună. Sunt cei doi foști concurenți într-o relație?

Alex Delea și Elena Chiriac au fost rivali în competiția sportivă Survivor România, dar în ultima perioadă au parte de numeroase apropieri suspecte. Sunt un cuplu?
30.08.2022 | 08:05
Alex Delea si Elena Chiriac de la Survivor Romania au fost surprinsi impreuna Sunt cei doi fosti concurenti intro relatie
Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor România, apropieri suspecte, în public. Sunt un cuplu? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi foști concurenți ai reality show-ului de la Pro TV au fost surprinși împreună la o terasă din zona de lux din Capitală. Sunt într-o relație, așa cum spun zvonurile apărute în ultima perioadă, sau care este realitatea?

Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor România, apropieri suspecte, în public. Sunt un cuplu?

Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor România au avut parte recent de apropieri suspecte, în public. Tinerii au apărut împreună într-un local select, momente în care au fost extrem de ”lipiți” unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, cei doi s-au întâlnit la o cafenea din Dorobanți unde au stat vreme de câteva ore. În tot acest interval au vorbit și au glumit arătându-și diferite imagini sau filmări pe telefonul mobil.

Starea bună a plutit în aer, la fel și subiectele de discuție, care se pare că nu au fost deloc puține la număr.

ADVERTISEMENT

În plus, câștigătorul de la Survivor România nu s-a lăsat până nu a stat foarte aproape de fosta participantă de la Ferma. Alex Delea și Elena Chiriac par extrem de apropiați și dau semne că sunt mai mult decât prieteni.

Au multe de împărtășit, mai ales că sunt de vârste similiare și pentru că au trecut prin aceleași experiențe în Republica Dominicană. Niciunul nu a vorbit până acum de o eventuală poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Alex Delea, adevărul despre relația cu Elena Chiriac

Alex Delea și Elena Chiriac au rămas în relații foarte bune și sunt prieteni apropiați. Declarația a fost făcută de câștigătorul premiului cel mare de la Survivor România, care a recunoscut că a suferit din iubire.

Cei doi vorbesc foarte des și își scriu constant, deși în marea finală de la Pro TV au luptat unul împotriva celuilalt.

ADVERTISEMENT

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi (zâmbește)”, a spus barmanul în urmă cu câteva luni pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT