Life

Ce se întâmplă între Alex Delea și Elena Chiriac la un an după ce Survivor România 2022 s-a terminat: „ Nu-ți închipui cât a stat după mine”

Elena Chiriac și Alex Delea au făcut noi dezvăluiri despre relația dintre ei. Câștigătorul Survivor s-a aprins când a aflat că ea vorbește cu alții.
21.06.2023 | 07:17
Ce se intampla intre Alex Delea si Elena Chiriac la un an dupa ce Survivor Romania 2022 sa terminat  Nuti inchipui cat a stat dupa mine
Alex Delea și Elena Chiriac au făcut noi dezvăluiri despre relația lor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de când Survivor România 2022 s-a terminat, Alex Delea și Elena Chiriac sunt de nedespărțit. Nu de puține ori s-a spus că între ei este vorba de mai mult decât o prietenie, iar recent au făcut noi dezvăluiri.

Alex Delea și Elena Chiriac, dezvăluiri fără perdea despre relația lor

Alex Delea și Elena Chiriac au fost printre cei mai buni, dar și mai iubiți concurenți de la Survivor România 2022. Deși el a fost Războinic, iar ea a făcut parte din echipa Faimoșilor și în finală s-au luptat pentru marele premiu, nu au rămas rivali și în afara competiției.

ADVERTISEMENT

Din contră, după multe luni în care s-au văzut în fiecare dimineață, actrița din Haita în acțiune și câștigătorul Survivor România sunt de nedespărțit. De altfel, nu de puține ori au apărut zvonuri conform cărora ar forma un cuplu.

Mai ales că sunt văzuți adesea la evenimente, la care vin și pleacă în compania celuilalt și chiar își coordonează ținutele, a apărut întrebarea dacă nu cumva s-a schimbat ceva între ei. Într-un interviu acordat recent, Elena Chiriac și Alex Delea au oferit noi detalii.

ADVERTISEMENT

„Ne înțelegem foarte bine. Odată ce ne-am suportat în junglă, viața reală este un loc de joacă pentru noi”, a spus fosta Faimoasă în legătură cu faptul că din nou unul în compania celuilalt, pentru cancan.ro. 

„A fost greu puțin, dar acum este OK. Că dacă mă enervează plec, acolo dacă mă enerva nu aveam ce să fac”, a completat Alex Delea, iar Elena Chiriac a ținut să precizeze până acum Războinicul a rămas lângă ea fără excepții.

ADVERTISEMENT

De fapt, Faimoasa este cea care a plecat…în Anglia, pentru a studia. Întrebată dacă acolo a cunoscut băieți cu care să stea la discuții, Elena Chiriac a afirmat: „Sunt mulți englezi cu care vorbesc engleză…”. 

Răspunsul, însă, nu a fost pe placul lui Alex Delea, care a reacționat imediat: „Ce mă?”. Despre scurtul moment de gelozie a oferit imediat detalii: „Nu am putut să mă abțin”, a spus câștigătorul la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Alex Delea: „Nu-ți închipui cât a stat după mine”

Totuși, așa cum Elena Chiriac a mai declarat și în trecut, între ea și Alex Delea nu există decât o prietenie foarte strânsă. Conversează tot timpul prin mesaje, își trimit poze și se sfătuiesc în toate. „Nu-ți închipui cât a stat după mine și cât m-a bătut la cap cu ținuta”, a spus simpaticul Războinic.

Cât despre faptul că pleacă mereu în aceeași direcție, explicația simplă a fost oferită de Elena: „Să știi că plecăm împreună de la evenimente, pentru că stăm în zone apropiate și foarte multă lume înțelege greșit. Dar noi, de fapt, avem două locații pe Uber”.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se...
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se repetă acum într-un alt caz de dopaj
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un fost premier, semnal de alarmă. Tehnologia devine tot mai periculoloasă
Un fost premier, semnal de alarmă. Tehnologia devine tot mai periculoloasă
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română