Life

Elena Gheorghe a găsit secretul pentru silueta perfectă. Cum se menține în formă artista: ”​​Sunt disciplinată”

Secretul Elenei Gheorghe pentru o siluetă perfectă. Cum reușește îndrăgita interpretă să se mențină în formă? Iată declarația sa!
09.09.2023 | 00:58
Elena Gheorghe a gasit secretul pentru silueta perfecta Cum se mentine in forma artista Sunt disciplinata
Elena Gheorghe, dezvăluiri despre silueta sa impecabilă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a vorbit despre cum reușește să aibă o siluetă de vis la cei 38 de ani și după ce a trecut prin două sarcini. Multe femei ar trebui să ia exemplul ei. Cântăreața a dezvăluit secretul unui corp frumos, dar și sănătos și pe care ea îl respectă cu regularitate.

Secretul Elenei Gheorghe pentru o siluetă de vis

Elena Gheorghe nu are mai mult de 1, 60 metri și cântărește de ani buni 50 de kilograme. Prin sport regulat și hrană sănătoasă, ea menține această greutate potrivită pentru înălțimea sa și datorită căreia arată foarte bine, în orice ținută.

ADVERTISEMENT

Totodată, Elena Gheorghe a mărturisit că încearcă să fie disciplinată cu rutina zilnică și recunoaște că în ultimul timp a acumulat un kilogram din cauză mai mănâncă seara, la evenimentele unde este solicitată să cânte. Ultima masă o ia, de obicei, la ora 19:00.

”Fac sport, mănânc cât se poate de sănătos. Acum, în ultimul timp, am mai luat un kilogram, fiind noaptea târziu. Mai mâncăm și pe la evenimente, de obicei, sunt disciplinată, pentru că pe la 18:00-19:00 se încheie masa, dar când suntem la eveniment mai mâncăm”, a declarat Elena Gheorghe pentru Antens Stars.

ADVERTISEMENT

Cum reușește Elena Gheorghe să aibă și o căsnicie solidă

Elena Gheorghe reușește să mențină un echilibru și în plan sentimental, nu doar alimentar. De aproape 20 de ani formează o căsnicie cu soțul ei, Cornel Ene. Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii, respectiv un băiat pe nume Nicholas, și o fetiță pe nume Amelie.

Elena Gheorghe a dezvăluit și secretul mariajului său îndelungat. Totul se bazează pe comunicare și sinceritate. Nici ea și nici Cornel Ene nu au nicio ezitare în a-și spune mulțumirile sau nemulțumirile cu privire la felul cum funcționează lucrurile în viața lor.

ADVERTISEMENT

”Suntem din 2005 împreună, mai aveam puțin și facem 20 de ani. Secretul stă foarte mult în comunicare. Noi comunicăm foarte mult, ne spunem toate lucrurile. Atunci când le strângi sub preș, ai impresia că atunci izbucnește un „incendiu”.

Așa că, nu cred că este bine să lași lucrurile să treacă neobservate atâta timp cât te-au deranjat. Dacă spui lucrurilor pe nume, atunci cred că, la momentul oportun…” , a mai detaliat Elena Gheorghe pentru sursa precizată.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a spus că a învățat cum să-și continue mariajul, preluând modelul părinților. Aceștia au sfătuit-o lucruri valoroase despre o căsătorie, pe care ea le aplică acum și vede cum dau roade. Una dintre regulile de care ține cont solista este să nu reacționeze la nervi.

”Mama și tatăl meu m-au învățat o chestie foarte importantă. Omul în care este foarte nervos să îl lași. Dacă o femeie este nervoasă, trebuie să prinzi un pic momentul bun să îi spui ceva, pentru că dacă spui la nervi, cred că lucrurile se accentuează și deviază”, a mai explicat Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT