Life

Elena Gheorghe, de nerecunoscut fără picătură de machiaj! Foto exclusiv

FANATIK a surprins-o pe Elena Gheorghe fără strop de machiaj şi... abandonată de soț, la cumpărături!
12.01.2024 | 16:25
Elena Gheorghe a renunțat la machiaj / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Elena Gheorghe şi soţul său, Cornel, au ieşit împreună la cumpărături. Nu, nu de haine şi nici de accesorii scumpe așa cum ne-a obişnuit cântăreaţa în apariţiile sale! Cei doi au mers să cumpere de-ale casei! FANATIK a surprins totul, pas cu pas!

Elena Gheorghe, fără strop de machiaj la cumpărături!

Îmbrăcaţi lejer şi vizibil obosiţi, cei doi au intrat împreună în magazin, însă, după câteva clipe, soţul a și uitat-o în urmă pe celebra artistă! Bananele l-au plictisit teribil pe Cornel, care şi-a continuat drumul prin magazin, în timp ce partenera sa a rămas să le examineze în continuare.

ADVERTISEMENT

Chiar şi aşa, Elena Gheorghe s-a descurcat şi singurică să aleagă fructele dorite, semn că este o femeie independentă care duce un stil de viaţă sănătos. Dovadă în acest sens stă şi tenul perfect pe care îl are.

Deşi nu avea deloc fond de ten sau alte produse de înfrumuseţare pe faţă, vedeta arăta impecabil. Pe chipul ei nu există nicio urmă de rid, ceea ce ne face să credem că acordă o mare importanţă rutinei de skincare. Dacă la concerte sau pe reţelele de socializare este mereu machiată de nota 10, în viaţa privată, vedetea alege să opteze pentru un stil mai natural. Şi bine face!

ADVERTISEMENT

Deşi nu purta machiaj sau ţinute extravagante aşa cum se întâmplă în videoclipuri ei muzicale sau pe scenă şi avea părul strâns într-un coc dezordonat, Elena ne-a atras totuşi privirile.

Aparent, artificiile de genul sunt doar un plus în cazul său, căci frumuseţea naturală primează cu siguranţă în ceea ce o priveşte. Deşi ne-a obişnuit cu pene, paiete şi rochii de mii de euro de fiecare dată când apare, şi stilul casual o prinde la fel de bine pe vedetă!

ADVERTISEMENT

Chiar şi îmbrăcată în treningul roşu, cu borsetă şi adidaşi, Elena întorcea priviri. Încă o dată se dovedeşte că atitudinea contează, dom’le! Atitudinea, nu hainele sofistiscate sau scumpe! Elena e dovada vie că se poate!

Elena şi soţul, revedere la casa de marcat

După ce Elena Gheorghe a ales produsele necesare casei, iar soţul şi-a terminat plimbărica prin supermarket, cei doi s-au regăsit… la casa de marcat! Din nou, aici tot Elena a fost cea care e preluat frâiele.

ADVERTISEMENT

Din păcate, soţul său, Cornel, a fost iar… puţin absent. În timp ce cântăreaţa aranja cumpărăturile în pungă, acesta vorbea la telefon. Chiar şi aşa, Elena nu părea deloc deranjată de atitudinea partenerului ei.

Iar asta arată că nu este doar o femeie naturală frumoasă, ci şi o soţie foarte înţelegătoare. Ce mai este de zis?! Cornel, eşti un norocos! Şi frumoasă, şi talentată, şi independentă! Elena chiar le are pe toate!

În plus, chiar dacă este una dintre cele mai mari vedere din România, Elena nu a dat deloc dovadă de aroganţă, ci dimpotrivă! A fost extrem de răbdătoare şi politicoasă cu angajata de la casa de marcat.

Ba chiar i-a mulţumit politicos la final şi a dat dovadă de mult bun simţ. Toate acestea nu dovedesc decât ce fel de om este artista şi că celebritatea nu i s-a urcat la cap. Asta deși are mulți ani de carieră.

ADVERTISEMENT