Life

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre problemele sale de sănătate. Cum se simte acum, după o perioadă dificilă: „Mi-au zis că sunt de operat”

Elena Gheorghe a făcut dezvăluiri despre problemele sale de sănătate. Medicii i-au spus că trebuie să-și anuleze turneul muzical.
13.11.2023 | 12:31
Elena Gheorghe dezvaluiri despre problemele sale de sanatate Cum se simte acum dupa o perioada dificila Miau zis ca sunt de operat
Cum se simte acum Elena Gheorghe. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Elena Gheorghe s-a confruntat cu probleme de sănătate. Medicii i-au spus că suferă de o afecțiune la coloană, iar pentru asta trebuia să renunțe la anumite planuri legate de carieră. Vedeta a spus care este acum starea sa.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Elena Gheorghe

La începutul acestui an, medicii i-au pus Elenei Gheorghe diagnosticul de hernie cervicală. Afecțiunea la coloană a venit ca un trăsnet pentru celebra artistă, care avea planuri mari pentru 2023.

ADVERTISEMENT

Din cauza durerilor, a fost nevoită să stea două săptămâni la pat, iar doctorii au anunțat-o că singura metodă prin care să scape este să se opereze ceea ce însemna că nu și-ar fi putut ține turneul deja programat.

Vestea că problemele de sănătate o pot împiedica să se bucure de ceva ce a pregătit în cel mai mic detaliu a nemulțumit-o pe Elena Gheorghe. Perioada aceea a fost dificilă, însă a reușit să treacă cu bine peste.

ADVERTISEMENT

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023.

Iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niste planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat”,  a declarat Elena Gheorghe pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Încă nu s-a vindecat

Elena Gheorghe nu s-a lăsat doborâtă de problemele de sănătate. A cerut părerea mai multor specialiști și a apelat la mai multe tipuri de tratamente. În acest fel, ea a reușit să facă tot ce-și propusese.

Totuși, afecțiunea artistei nu s-a vindecat, ci doar o ține sub control. „Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control. Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine”, a completat Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT