Life

Elena Gheorghe, probleme serioase de sănătate. Cântăreața a stat două săptămâni la pat

Elena Gheorghe, neplăceri medicale. Prin ce a trecut artista după ce s-a adunat foarte multă oboseală în urma concertelor.
07.02.2023 | 20:36
Elena Gheorghe probleme serioase de sanatate Cantareata a stat doua saptamani la pat
Elena Gheorghe, neplăceri medicale. Prin ce a trecut artista după ce s-a adunat foarte multă oboseală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Cântăreața a stat două săptămâni la pat, după ce anul anterior a avut numeroase evenimente care au fost reprogramate din cauza pandemiei de coronavirus.

Elena Gheorghe, neplăceri medicale. Prin ce a trecut artista după ce s-a adunat foarte multă oboseală

Elena Gheorghe a avut un 2022 extrem de aglomerat, cu foarte mult stres și oboseală. A bătut România în lung și în lat cu formația sa, însă ulterior a avut neplăceri medicale care au ținut-o la pat o jumătate de lună.

ADVERTISEMENT

O perioadă lungă a încercat să găsească un diagnostic, dar și o vindecare care să nu o țină prea mult departe de scenă și de fanii săi. Din fericire, artista nu a trebuit să ajungă pe masa de operație din această cauză.

„Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate!

ADVERTISEMENT

A venit nota de plată, m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza. A fost o perioadă grea în care căutam să găsesc un diagnostic, dar și o cale rapidă de vindecare.

După 2 săptămâni de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperarea, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie și kinetoterapie”, a spus Elena Gheorghe pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe, despre partea bună a lucrurilor

Elena Gheorghe a încercat să vadă jumătatea plină a paharului în întreaga situație nefericită prin care a trecut. Durerea a făcut-o să se gândească mai mult la ea și chiar a reușit să se redescopere și să facă schimbările dorite.

A învățat să ia viața așa cum este, în ciuda încercărilor și momentelor grele prin care a trecut. Cântăreața s-a adaptat și a iertat mai mult decât de obicei, subliniind că este mai atentă la ceea ce simte și la ce își dorește cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„Am făcut schimbări și urmează să vă arăt și vouă ce se întâmplă cu mine. Pentru mine acest hop a fost și este o renaștere”, a scris frumoasa blondină pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT