Life

Elena Gheorghe, părere sinceră despre Adela Popescu, la mai bine de 20 de ani de când au cântat împreună: “Dumnezeu avea planuri mai mari cu amândouă”

Ce părere are Elena Gheorghe despre Adela Popescu. Cele două vedete au cântat împreună, cu mai bine de 20 de ani în urmă.
30.05.2023 | 14:23
Elena Gheorghe parere sincera despre Adela Popescu la mai bine de 20 de ani de cand au cantat impreuna Dumnezeu avea planuri mai mari cu amandoua
Elena Gheorghe, părere sinceră despre Adela Popescu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu Adela Popescu, alături de care a cântat cu mulți ani în urmă. Cele două au mers pe drumuri separate, dar țin legătura și acum.

Elena Gheorghe, părere sinceră despre Adela Popescu. Cele două cu cântat împreună acum mai bine de 20 de ani

Acum mai bine de 20 de ani, Elena Gheorghe și Adela Popescu au participat la Festivalul de la Mamaia, separat. Ulterior, cele două și-au făcut propria formație.

ADVERTISEMENT

Cele două plănuiau să lanseze un album compus de Bobiță, unul dintre membrii trupei Voltaj, însă lucrurile nu s-au desfășurat atunci așa cum și-ar fi dorit cele două artiste.

Elena Gheorghe încă mai ține legătura cu Adela Popescu și în ziua de astăzi. Artista are o părere foarte bună despre fosta prezentatoare de la Vorbește lumea. Mai mult, cele două chiar se întâlnesc regulat.

ADVERTISEMENT

“Noi ne-am cunoscut în cadrul Festivalului de la Mamaia, concuram separat, de-abia apoi ne-am făcut o trupă, care se numea Viva. (râde) 

(…) În 2002, eu și Adela aveam în plan să lansăm un album de muzică pop-dance compus de Bobiță (Voltaj), numai că Dumnezeu avea planuri mai mari cu amândouă. (zâmbește)

ADVERTISEMENT

(…) Adela e un om minunat și exagerat de normal la cap (râde), un om care știe să se facă plăcut prin felul de a fi. Desigur, ținem legătura și acum, iar când ne întâlnim, râdem cu poftă de toate cele, a povestit Elena Gheorghe pentru viva.ro.

Cum a ajuns Elena Gheorghe să cânte cu Mandinga

După un an, Elena Gheorghe și Adela Popescu au reușit să lanseze doar o piesă. Trupa Voltaj avea un mare succes la începutul anilor 2000. Din acest motiv, cele două au mai apucat să lanseze un album întreg.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, după ce a cântat la un eveniment, Elena Gheorghe a fost contactată de trupa Mandinga. A făcut parte din formație în perioada 2002 – 2006.

“După un an în care n-am reușit să lansăm decât o piesă, pentru că Voltaj era pe super val și erau în turnee tot timpul, după ce m-au auzit cântând la Balul Bobocilor m-au contactat cei de la trupa Mandinga pentru a cânta cu ei.

Atunci am luat decizia să fac acest pas, mai ales că era unul dintre puținele proiecte în care se cânta cu instrumente, totul live”, a mai spus cântăreața.

După ce a părăsit trupa Mandinga, în 2006, Elena Gheorghe și-a început cariera solo. Deși sunt mulți ani de când s-a lansat în muzică, artista recunoaște că mai emoții și acum. La rândul său, Adela Popescu și-a început cariera ca actriță, dar a continuat o vreme și cu muzica, după care a devenit vedetă de televiziune.

Pe 21 mai, de ziua sa onomastică, vedeta a susținut un concert la Sala Palatului. La fiecare mare concert, Elena Gheorghe face lucrurile diferit, după cum a mărturisit pentru aceeași sursă.

În prezent, Elena Gheorghe face parte din juriul emisiunii Vedeta familiei, de la TVR1. Artistei îi place să lucreze cu copiii și a acceptat să facă parte din acest proiect după ce s-a concentrat ani buni doar pe cariera muzicală.

ADVERTISEMENT