Life

Mai revine Adela Popescu la ”Vorbește Lumea”? Vedeta este nevoită să facă o alegere : ”Aștept noi provocări”

Adela Popescu nu a mai revenit în platoul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv după ce a revenit din Republica Dominicană.
02.02.2023 | 14:51
Mai revine Adela Popescu la Vorbeste Lumea Vedeta este nevoita sa faca o alegere  Astept noi provocari
Adela Popescu, despre revenirea la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Deși a debutat prima oară în actorie, iată că acum, televiziunea este viața ei.

Ce spune Adela Popescu despre revenirea la ”Vorbește Lumea”

Provocarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost însă prea mult pentru vedetă. Drept dovadă, după ce a terminat filmările din Republica Dominicană, aceasta nu a mai revenit pe post, cel puțin nu în platoul de la ”Vorbește Lumea”.

ADVERTISEMENT

Recent, Adela Popescu i-a ținut locul lui Cătălin Măruță, în emisiunea sa de la Pro Tv, prezentatorul tv fiind operat la picior, iar acum, mulți așteaptă să afle când va reveni și vedeta pe micile ecrane, în proiectul în care a fost implicată și până acum.

Adela Popescu nu este însă prea hotărâtă și se pare că experiența ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a obosit-o destul de tare pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult își dorește să doarmă bine, să se odihnească, așa că nu poate să spună dacă va reveni sau nu. Oricum ar fi, momentan Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu se ocupă de show, iar vedeta este mulțumită de cum decurg lucrurile, de la distanță.

Cea mai mare dorință a Adelei Popescu

”Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie.

ADVERTISEMENT

Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc”, a declarat Adela Popescu, într-un interviu acordat pentru playtech.ro, având doar cuvinte de laudă la adresa lui Lili Sandu și a colegilor săi.

În final însă, vedeta a dat de înțeles că sunt șanse mari să nu se mai reîntoarcă la ”Vorbește Lumea”. Ea susține că totul merge perfect acolo și că speră să primească noi provocări în continuare, așa că nu ar fi exclus să o vedem pe Adela Popescu într-o nouă producție curând.

ADVERTISEMENT

”Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări”, a mai dezvăluit vedeta, pentru sursa citată.

Totodată, ea a mai adăugat că este extrem de implicată în creșterea celor trei copii, iar asta îi mănâncă destul de mult timp în momentul de față.

ADVERTISEMENT