Life

Elena Gheorghe, revoltată de o situație des întâlnită: “Ne comparăm fără să știm”

Elena Gheorghe, revoltată de o situație care se întâlnește des. Cântăreața a adus în discuție comparațiile dintre oameni.
02.09.2023 | 17:08
Elena Gheorghe revoltata de o situatie des intalnita Ne comparam fara sa stim
Elena Gheorghe, mesaj despre comparații. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe este revoltată de o situație întâlnită foarte des, așa că și-a exprimat dezamăgirea pe rețelele sociale. Vedeta a vorbit despre comparațiile pe care le fac oamenii.

Elena Gheorghe, revoltată de o situație întâlnită foarte des. Ce spune despre comparații

Îndrăgita cântăreață este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu urmăritorii diverse aspecte ce țin de viața profesională și chiar personală. De data aceasta, artista a vorbit despre un lucru care se întâlnește destul de des în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a adus în discuție comparațiile dintre oameni, despre care a spus că nu sunt deloc corecte. Artista spune că oamenii se compară unii cu alții fără să știe poveștile celor despre care discută.

“Comparațiile sunt nedrepte. Comparăm ce vedem mai rău la noi cu ceea ce vedem bun la alții. Ne comparăm fără să știm povestea întreagă a celorlalți”, a spus cântăreața pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Elena Gheorghe
Elena Gheorghe a vorbit despre comparații. Sursa foto: Instagram

Elena Gheorghe, anunț despre relația cu soțul ei

Cântăreața are o relație cu Cornel Ene de 18 ani, iar cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au doi copii. Cei doi se înțeleg foarte bine, dar artista a recunoscut că mai există și tensiuni în relația lor.

În general, cei doi se ceartă pe teme profesionale, deoarece lucrează împreună și se întâmplă să aibă păreri diferite. Întotdeauna își susțin ideile, așa că pot apărea tensiuni.

ADVERTISEMENT

“Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem mereu ideile și câteodată ies scântei”, a declarat Elena Gheorghe pentru ciao.ro.

Atunci când se află acasă, Elena Gheorghe și soțul ei nu discută despre viața profesională pentru a nu apărea aceste tensiuni. Atunci când au certuri, cei doi așteaptă ca starea neplăcută să treacă, după care discută totul cu calm.

ADVERTISEMENT

“Comunicăm foarte bine, iar când unul dintre noi este nervos, celălalt îl lasă să se calmeze, apoi vorbim pe îndelete”, a mai spus Elena Gheorghe pentru sursa menționată.

Elena Gheorghe și soțul ei se cunosc de ani buni. Vedeta l-a cunoscut atunci când avea doar 15 ani atunci când l-a cunoscut pe Cornel Ene, care avea 18 ani. Inițial, cei doi au fost doar prieteni, dar cântăreața i-a recunoscut sentimentele pentru el.

ADVERTISEMENT