Life

Elena Ionescu, anunț neașteptat după un an de relație cu Giorgos Athanasiadis: ”Mă bucur că s-a întâmplat așa”

Elena Ionescu a făcut un anunț neașteptat după un an de relație cu Giorgios Athanasiadis. Ce se întâmplă în viața vedetei?
26.06.2023 | 13:17
Elena Ionescu anunt neasteptat dupa un an de relatie cu Giorgos Athanasiadis Ma bucur ca sa intamplat asa
Elena Ionescu, anunț neașteptat după un an de relație cu Giorgios Athanasiadis. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis sunt într-o relație de aproape un an de zile. Vedeta este mai fericită ca oricând, iar recent, a vorbit și despre ceea ce se întâmplă între ea și iubitul ei. S-ar părea că lucrurile au evoluat destul de mult.

Elena Ionescu i-a cunoscut deja părinții iubitului său, Giorgos Athanasiadis

Elena Ionescu iubește, este iubită și se poate declara împlinită din punct de vedere amoros. Cântăreața și-a cunoscut iubitul în urmă cu un an de zile și nu ar fi exclus ca în curând să vină și pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre cum a evoluat relația celor doi în ultimul an de zile. Cuplul călătorește des, iar mai nou a fost și într-o vacanță în Grecia. Și lucrurile nu se opresc doar aici.

Elena Ionescu dezvăluie că i-a cunoscut deja părinții iubitului ei. Mama acestuia este româncă, însă momentan, clopotele de nuntă nu bat. Dacă ceva nou se întâmplă, vedeta spune că va face un anunț oficial în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Evoluează, suntem bine, liniștiți. Am fost în vacanță. I-am cunoscut (n.r. părinții) de sărbători. Mama lui este româncă. E multă grecească acolo. Nu îmi place să vorbesc foarte mult de partea personală. Când va fi un eveniment, clar o să îl aflați”, a declarat Elena Ionescu, la Antena Stars.

Cei doi s-au mutat împreună de câteva luni

Menționăm că în urmă cu câteva luni, cei doi s-au mutat și împreună. Elena Ionescu a vorbit la un moment dat despre acest pas important. Se pare că ă Giorgos Athanasiadis și băiețelul ei se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta se bucură că iubitul ei este un om cât se poate de matur și că a acceptat-o așa cum este. Pentru ea, nimic nu a fost forțat, iar fiecare moment petrecut în ultimul an a venit într-un mod cât se poate de natural 

”Se înțeleg foarte bine, e un băiat înțelept, un om matur. Iar cum eu am venit cu acest pachet, apreciez foarte mult că el este așa cum este. M-am bucurat că se înțelege atât de bine cu Răzvan.

ADVERTISEMENT

Iar Răzvan ține foarte mult la el. Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă”, povestea artista, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT