Life

Elena Ionescu, declarații savuroase despre relația cu Giorgos Athanasiadis. Lucrurile sunt deja serioase între cei doi

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis nu sunt împreună de mult timp, însă asta nu înseamnă că lucrurile nu sunt serioase între cei doi. Artista a dat câteva detalii picante.
25.12.2022 | 11:31
Elena Ionescu declaratii savuroase despre relatia cu Giorgos Athanasiadis Lucrurile sunt deja serioase intre cei doi
Elena Ionescu a vorbit despre relația cu Giorgos Athanasiadis. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu nu a avut prea mare noroc pe plan amoros până acum. Vedeta a divorțat în prima ei căsnicie, însă lucrurile par că s-au aranjat între timp.

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis s-au mutat deja împreună

Elena Ionescu formează un cuplu cu Giorgos Athanasiadis, iar lucrurile merg înainte între cei doi. Chiar artista a dezvăluit că totul a venit într-un mod cât se poate de natural, iar relația a crescut ușor, dar sigur.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Elena Ionescu s-a mutat deja cu iubitul ei, iar ce au ei, este destul de serios după cum a povestit aceasta.

”Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă”, a spus Elena Ionescu, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Dacă relația va evolua așa cum își doresc amândoi, câștigătoarea de la Survivor România nu ar spune nu în cazul în care ar fi vorba să se căsătorească din nou.

Cu toate astea, nu se gândește prea mult la acest subiect. Elena Ionescu vrea doar să fie fericită și să se înțeleagă cu partenerul de viață, iar asta este suficient pentru ea.

ADVERTISEMENT

Cât despre un copil, deși consideră că e mult prea devreme, având în vedere că cei doi sunt împreună de nici măcar trei luni zile, dacă s-ar întâmpla, Elena Ionescu nu ar spune „nu”.

Elena Ionescu este pregătită să devină mamă?

”Nu exclud nici acest aspect, nu aș putea să fiu egoistă din acest punct de vedere, iar dacă e să fie și dacă e să ne înțelegem.

ADVERTISEMENT

Totuși, e mult prea incipient, suntem la început, abia avem 2-3 luni, e prea mult să facem o declarație de genul ăsta. Dacă Dumnezeu va vrea eu nu mă voi opune”, mai spune ea, pentru spynews.ro.

Printre altele, Elena Ionescu a vorbit și despre modul în care va petrece sărbătorile de iarnă. În acest an, de Crăciun, vedeta va fi alături de familia ei, iar de Revelion va fi pe scenă, având în vedere că are de susținut mai multe concerte.

Vestea bună este că evenimentele vor avea loc în București, iar mai apoi, artista poate să meargă acasă pentru a petrece timp cu cei dragi.

Cât despre 2023, Elena Ionescu are câteva proiecte care urmează să fie derulate și speră ca lucrurile să meargă cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT