Life

Elena Ionescu, grave probleme de sănătate la Survivor România. Câștigătoarea a trăit un șoc

02.06.2020 | 11:35
Elena Ionescu grave probleme de sanatate la Survivor Romania Castigatoarea a trait un soc
Elena Ionescu a povestit despre probleme medicale cu care s-a confruntat în Dominicană. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, marea câștigătoare a celor 250.000 de lei de la Survivor România, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în timpul șederii în Republica Dominicană.

Elena Ionescu, probleme de sănătate în Republica Dominicană

Fosta solistă a trupei Mandinga a povestit că i-a întârziat ciclul menstrual timp de 4 luni, din cauza faptului că a schimbat mediul, iar obiceiurile ei alimentare au fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

Această situație a reprezentat un adevărat șoc pentru vedetă, iar cu problema asta s-au confruntat mai multe participante ale show-ului de la Kanal D, chiar și concurentele din sezoanele Exatlon România.

Dereglările hormonale și-au pus amprenta asupra Elenei, aceasta vorbind despre ele pe vlog, răspunzându-le celor care au observat că ea și mai mulți concurenți s-au îngrășat, chiar dacă nu prea mâncau pe insulă.

ADVERTISEMENT

Artista a vrut să lămurească asta, pentru că mulți fani ai show-ului credeau că unii concurenți primesc mâncare pe ascuns.

„Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă frecvent în astfel de competiții”

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT

„Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am”, a continuat Elena.

„Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a mai povestit câștigătoarea Survivor România.

ADVERTISEMENT