Life

Elena Ionescu, reacție după eșecul României la Eurovision: „Ne-a lipsit show-ul. Ne-a lipsit originalitatea”

Elena Ionescu a explicat eșecul României la Eurovision în acest an, în exclusivitate pentru FANATIK.
19.05.2021 | 14:17
Elena Ionescu reactie dupa esecul Romaniei la Eurovision Nea lipsit showul Nea lipsit originalitatea
Elena Ionescu a analizat eșecul României la Eurovision 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, cântăreață care a strălucit pe scena Eurovision în anul 2012 cu melodia „Zaleilah”, susține că anul acesta ne-au lipsit show-ul și originalitatea.

Elena a urmărit competiția în care în urmă cu aproape 10 ani a dat totul pe scenă. Artista s-a clasat atunci pe locul 12. Poziția a fost destul de bună având în vedere că a concurat împotriva a 25 de țări.

ADVERTISEMENT

Fosta solistă a trupei Mandinga a analizat pentru FANATIK prestația lui Roxen din semifinala din 18 mai. Întrucât artista știe foarte bine cu ce se mănâncă acest concurs muzical, trecând prin aceleași emoții ca Roxana Giurgiu, părerea ei este destul de vizată în analizarea eșecului țării noastre.

Elena Ionescu analizează eșecul României la Eurovision, pentru FANATIK: „A lipsit piesa cu lipici”

„Ne-a lipsit show-ul, ne-a lipsit originalitatea! Vocea fetei e bună, dar nu e suficient pentru un astfel de concurs! A lipsit piesa cu lipici. A lipsit piesa pe care toată lumea s-o fredoneze! Să nu mai spun că am văzut un show asemănător cu cel pe care l-a avut Loreen cu Euphoria”, a declarat Elena Ionescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cântăreața ne-a mai spus că pentru acest show este nevoie de oameni cu experiență și speră ca pe viitor alegerea să fie mai bine făcută.

Elena a pus degetul pe rană spunând că este foarte probabil ca țara noastră să fi ajuns aici din cauza orgoliilor, având în vedere că este al treilea an consecutiv în care ratăm calificarea în finala concursului.

ADVERTISEMENT

Cum își amintește momentul Zaleilah din 2012: „S-a muncit la toate detaliile”

„Fără modestie, eu când am fost cu Mandinga, piesa noastră a fost pe buzele tuturor. S-a muncit la toate detaliile. Au existat efectiv niște personaje pe scenă și a fost un show total!

Îmi pare rău ca nu ne-am calificat. Sper ca anul viitor să venim într-adevăr cu ceva inedit pentru că avem potențial și asta s-a demonstrat de-a lungul anilor”, a adăugat Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

Necalificarea României la Eurovision a provocat tot felul de reacții în mediul online. Unii fani spun că vina este exclusiv a cântăreței. Alții aruncă responsabilitatea pe cârca celor de la Global Records și a Televiziunii Române.

Din prima semifinală de la Rotterdam s-au calificat în finala de pe 22 mai Rusia, Suedia, Lituania, Belgia, Norvegia, Israel, Malta, Cipru și Ucraina.

Înainte de începerea semifinalei, țara noastră era cotată cu șanse mici de calificare la casele de pariuri. După momentul de pe scenă, România a coborât pe locul 12 la pariuri, sub tabelul celor 10 calificate.

 

ADVERTISEMENT