Life

Elena Marin, decizie fermă după Survivor România. Vrea să dea lovitura cu acest proiect: „Pentru prima dată după 15 ani”

Elena Marin știe ce își dorește după Survivor România! Fosta concurentă este aproape de a-și îndeplini un mare vis.
31.07.2021 | 12:35
Elena Marin decizie ferma dupa Survivor Romania Vrea sa dea lovitura cu acest proiect Pentru prima data dupa 15 ani
ADVERTISEMENT

Elena Marin a învățat o serie de lucruri după experiența trăită la Survivor România. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor și-a reașezat viața după ce a participat în reality-show-ul de la Kanal D.

Vedeta are de gând să își urmeze unul din visurile ținute în stand-by timp de câțiva ani. Cu banii câștigați în lunile petrecute în Republica Dominicană, fosta asistentă de televiziune își dorește să își deschidă o școală de dans pentru copii.

ADVERTISEMENT

Despre acest proiect a mai vorbit, de altfel, și în cadrul concursului. Ceea ce până acum era doar un vis tinde să se transforme în realitate.

Elena Marin de la Survivor România vrea propria școală de dans

Elenei îi mai trebuie doar un spațiu pe care să îl transforme în sală de repetiții. Bani și disponibilitate are, iar numele ei cu siguranță va atrafe mulți pasionați de dans, căci a fost una din cele mai mediatizate concurente de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Este pentru prima dată după 15 ani când îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job. Simt nevoia să fac ceva. Ceea ce voi face, pentru că este visul meu, este școala de dans pentru copii.

Vreau să caut un spațiu și să deschid. În rest, nu m-am gândit dacă voi reveni unde am muncit sau voi căuta ceva nou. Aștept să mai treacă timpul, să văd ce oferte primesc și apoi mă voi decide”, a declarat Elena Marin de la Survivor România pentru revista Viva!, întrebată ce planuri de viitor are.

ADVERTISEMENT

Împlinită pe plan amoros

Elena a vorbit în respectivul interviu și cum a fost pentru ea experiența pe care a trăit-o în concurs. Vedeta a negat faptul că ar fi recurs la strategia victimizării pentru a ajunge cât mai departe.

Dansatoarea a spus că oamenii au văzut-o așa cum este și acasă și că nu s-a prefăcut deloc. Cea mai plăcută surpriză pentru vedetă a fost recuperarea relației cu iubitul ei, Andrei.

ADVERTISEMENT

În momentul în care aceasta a plecat în Dominicană, cei doi au pus o pauză în povestea lor de iubire. Distanța dintre ei i-a făcut să își dea seama că nu au cum să stea despărțiți. Elena și partenerul ei și-au reluat povestea de iubire, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

 

ADVERTISEMENT