Life

Șocul suferit de Elena Marin după ce s-a întors de la Survivor România. “A fost tragic”

Elena Marin a petrecut 6 luni în junglă, iar la întoarcere a avut un șoc atunci când s-a uitat în oglindă.
30.07.2021 | 16:03
Socul suferit de Elena Marin dupa ce sa intors de la Survivor Romania A fost tragic
ADVERTISEMENT

Elena Marin a suferit o transformare fizică uluitoare în timpul petrecut în jungla dominicană. Dansatoarea își dorește să revină cât mai repede la silueta sa de invidiat. Deocamdată este atentă la ceea ce mănâncă, iar atunci când medicii îi vor da voie va începe să facă și sport.

Faimoasa a petrecut 6 luni la Survivor România și a fost eliminată chiar înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

Șocul suferit de Elena Marin după ce s-a întors de la Survivor România

Elena Marin își dorește ca în cel mai scurt timp să revină la forma care a consacrat-o. Faimoasa a suferit transformări fizice destul de mari în timpul celor 6 luni petrecute în jungla dominicană. Aceasta spune că a făcut deja primul pas. Are grijă la alimentație și cum nu are pofte, speră că va slăbi cât mai repede.

“Când m-am privit în oglindă, a fost tragic. Până nu ajung la forma la care îmi doresc eu, evit să mă privesc în oglindă. Am grijă ce mănânc, iar ceea mă bucură este că nu am pofte.

ADVERTISEMENT

Acolo eram privați de tot ce voiam, dar acum, că pot avea tot ce îmi doresc, nu am pofte. Poate și pentru că îmi doresc să revin la forma inițială, iar ambiția mea este mai mare”, a spus Elena Marin la Ștafeta Mixtă, de la Kanal D .

Faimoasa s-a accidentat la gleznă și așteaptă acordul medicilor pentru a putea să facă și sport.

ADVERTISEMENT

“Momentan nu fac sport, aștept să văd ce spun medicii. Încă mă doare glezna, este umflată și îmi este greu să port tocuri. Nu aș vrea să fac sport din disperarea mea de a reveni la forma inițială și să stric altceva.

Meseria mea este dansul și trebuie să știu că sunt aptă”, a mai spus dansatoarea.

Ce spune un fost coleg de la Survivor despre Elena Marin

Dansatoarea a fost una dintre cele mai bune concurente din acest sezon de la Survivor România. A stat în junglă 6 luni, timp în care a reușit să aibă performante notabile pe traseu. A fost însă și ținta atacurilor din partea colegilor. 

ADVERTISEMENT

În final a părăsit competiția în lacrimi, fiind eliminată în semifinale. În toată această perioadă a avut și probleme de sănătate. A ajuns chiar și pe mâna medicilor. Fostul său coleg, Cătălin Moroșanu a vorbit despre acest lucru.

“Ai văzut cum arată acum?! Este umflată. (…)Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă.

Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și ca igienă”,  a spus Cătălin Moroșanu la Teo Show.

ADVERTISEMENT