Life

Elena Matei, dezvăluiri despre ce-o să facă după Chefi la cuțite. Ce secrete a învățat de la Sorin Bontea

Elena Matei a scos la iveală planurile pe care le are după ce a ajuns până în finala Chefi la cuțite. Frumoasa blondină a mărturisit tot ce a învățat de la mentorul ei, chef Sorin Bontea.
17.06.2021 | 16:24
Elena Matei dezvaluiri despre ceo sa faca dupa Chefi la cutite Ce secrete a invatat de la Sorin Bontea
Elena Matei, dezvăluiri despre ce-o să facă după Chefi la cuțite. Ce secrete a învățat de la Sorin Bontea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra de 22 de ani s-a bucurat din plin de experiența de la Antena 1, care a adus-o foarte aproape de premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro, iar acum face dezvăluiri despre planurile de viitor.

Concurenta din echipa verde își dorește să termine Facultatea Politehnica, dar și să deschidă o cofetărie la care visează de mult. Elena Matei are deja numele pregătit, asta pentru că se vede muncind mult de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Finalista lui Sorin Bontea își construiește de pe acum idealurile și vrea să lupte în următorii 5 ani pentru tot ce are în minte, iar apoi se poate axa pe întemeierea unei familii și construirea unei case.

Elena Matei, planuri de viitor. Ce spune finalista de la Chefi la cuțite despre Sorin Bontea

„Îmi doresc să termin facultatea și să deschid cât mai repede cofetăria Ely’s Favourites. Vreau să o duc cât mai sus, să mă extind cât mai mult și îmi doresc că oamenii să fie încântați de ceea ce le pregătesc, să-și aducă aminte de mine cu drag.

ADVERTISEMENT

Eu zic așa: mai bine muncesc acum 5 ani fără oprire și dau totul, că apoi să fiu liniștită și să-mi construiesc o casă și o familie fericită.

Îmi doresc să fiu o mamă tânără, dar îmi doresc să fiu și o femeie de succes care să nu depindă de bărbatul de lângă ea”, a declarat Elena Matei de la Chefi la cuțite, într-un interviu pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a dorit să-i întreacă pe bărbați, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a înscris în show-ul culinar de la Antena 1. Tânăra de 22 ani a reușit să se facă remarcată și a demonstrat că are potențial în bucătărie.

Elena Matei, declarație despre Sorin Bontea. Ce a învățat de la celebrul chef

Finalista a învățat foarte multe lucruri din această experiență inedită, dar mai ales de la mentorul ei Sorin Bontea. Juratul de la „Chefi la cuțite” i-a oferit mai multă încredere și a făcut-o să înțeleagă că trebuie să lupte din plin pentru visele ei.

ADVERTISEMENT

„De la Chef Bontea, pe lângă rețele, tehnicile și secretele în bucătărie, am învățat foarte multe lucruri despre viață. Să ai încredere în tine, să fii mai empatic și să lupți pentru ce-ți dorești. Singurul tău «dușman» ești tu!

De la colegii mei am învățat să fiu mai bună, mai calmă și să am mai multă încredere în mine”, a completat finalista de la Chefi la cuțite, mai arată sursa menționată mai sus.

Elena Matei este mândră de tot ce a realizat pe parcursul emisiunii culinare, pentru că a fost constantă și pentru că nu a clacat. Tânăra din Ploiești se bucură că a avut o evoluție frumoasă, care a ajutat-o să se maturizeze.

ADVERTISEMENT