Life

Elena Merișoreanu a început pregătirile pentru Paște. Cântăreața este o gospodină desăvârșită

Elena Merișoreanu a făcut câteva dezvăluiri despre sărbătorile pascale care se apropie cu pași repezi. Solista de mzuică populară a povestit cum se pregătește.
10.04.2022 | 18:17
Elena Merisoreanu a inceput pregatirile pentru Paste Cantareata este o gospodina desavarsita
Elena Merișoreanu, detalii despre atmosfera de Paște. Cum se pregătește solista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a început deja planurile pentru Paște, mai ales că este o gospodină desăvârșită, mizând de fiecare dată pe preparate culinare tradiționale. Vedeta a spus ce gătește pentru sărbătorile de luna aceasta.

Elena Merișoreanu, detalii despre atmosfera de Paște. Cum se pregătește solista

Elena Merișoreanu pregătește miel, sarmale și tocană pentru ziua de Paște, precizând că adoră să gătească pentru cei dragi. În plus, fiicele sale sunt la fel de implicate în pregătirile pentru masa de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Fiecare persoană din familia artistei face câteva ceva, în timp ce nepoatele se bucură de găsirea ouălor care sunt ascunse prin curte. De asemenea, micuțele primesc din partea bunicilor și bani cu această ocazie.

„După cum se vede sunt o gospodină desăvârșită! Vreau să spun că atât am slăbit că nu mai încap hainele pe mine. Pentru că se apropie sfintele sărbători de Paște, eu vă doresc sănătate, viață lungă și să fiți la fel cum ați fost și până acum.

ADVERTISEMENT

Ne pregătim cu mâncare tradițională, nu facem mâncăruri sofisticate, facem drob, miel la cuptor, sarmale și tocană de miel. 

Amândouă fetele mele sunt gospodine, nepoata și alea mici mă ajută foarte mult în bucătărie. Sunt extraordinare, adică toată lumea face câte ceva, cele mici ascund ouă prin curte, iar noi le punem bani.

ADVERTISEMENT

Nepotul cel mare adună și el ouăle să ia bani, în loc să le lase pe cele mici. E o atmosferă frumoasă!”, a declarat Elena Merișoreanu într-o emisiune de la Antena Stars.

Elena Merișoreanu, sărbători de Paște în familie

Cântăreața de muzică populară petrecere fiecare sărbătoare a Învierii Domnului Iisus aproape de familie. Solista nu-și programează niciun fel de concert sau spectacol în perioada Paștelui și stă alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, celebra interpretă, Elena Merișoreanu, spune că foarte rar i se întâmplă să urce pe scenă în primele zile de Paște, fiind o persoană foarte credincioasă, care ține cont de tradiții și obiceiuri.

ADVERTISEMENT