Life

Elena Merișoreanu, adevărul despre starea lui Jador: “Mă rog pentru el”

Reacția Elenei Merișoreanu după ce Jador a anunțat că renunță la muzică din cauza stării de sănătate grave. Ce spune artista?
21.06.2023 | 18:56
Elena Merisoreanu adevarul despre starea lui Jador Ma rog pentru el
Ce spune Elena Merișoreanu despre starea de sănătate a lui Jador. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a spus adevărul despre starea de sănătate a lui Jador. Cântărețul de manele și-a uimit fanii în aceste zile după ce a anunțat că se va retrage din muzică la finalul acestui an, din cauză că este grav bolnav și chiar ar putea sfârși. Unii l-au acuzat de o strategie de promovare.

Face Jador o strategie cu problemele sale de sănătate? Ce spune Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu și-a exprimat de curând părerea despre situația în care se află Jador, pe care îl admiră pentru modul cum își ajută familia. Solista de folclor consideră că tânărul este foarte sincer, drept urmare nu ar face nicio strategie.

ADVERTISEMENT

”Nu are motive să facă strategii”, sunt spusele Elenei Merișoreanu. Tot ea explică și de ce nu ar proceda Jador astfel. Mai exact, el are prea multe solicitări la evenimente, încât nu și-ar putea permite să inventeze un motiv ca să piardă din contracte.

”Este un băiat foarte responsabil prin ceea ce face. El, din generația tânără e pe val. Nu are motive să facă strategii. Cei care vorbesc aiurea să știți că vorbesc fără temei pentru că el nu face asta. Zic alții că vai e strategie.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio strategie. El are prea multe oferte ca să facă așa ceva. Cântă în țară, în străinătate. Pentru mine el este un băiat cuminte și mă rog pentru el că este tânăr”, a explicat Elena Merișoreanu pentru wowbiz.ro

Elena Merișoreanu: ”L-am încurajat pe Jador”

Interpreta de muzică populară a încercat să-l încurajeze pe Jador în momentul dificil în care se află. Are doar cuvinte de bine la adresa lui, descriindu-l drept ”un bun prieten” și îl vede ca pe propriul copil. Din când în când, mai vorbesc la telefon.

ADVERTISEMENT

”I-am spus că este un băiat puternic și că la vârsta lui nu se poate să se dea bătut. I-am spus că fie pozitiv. Era încrezător, dar și puțin așa în dubiu. L-am încurajat (…) El este un bun prieten, este ca un copil.

El întotdeauna, chiar dacă ne vedem mai rar, vorbim la telefon.  Este un băiat extraordinar, un băiat atât de cuminte și un băiat care nu a irosit banii, și-a ajutat familia, și-a cumpărat casă (…)”, a mai precizat Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT

Jador a făcut anunțul retragerii sale din muzică pe rețelele de socializare, postând fotografii de pe patul de spital. Le-a promis admiratorilor că în decembrie va mai lansa o melodie. Cântărețul a lăsat de înțeles că starea lui de sănătate este într-o stare foarte gravă, precizând că: ”sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață”.

ADVERTISEMENT