Life

Elena Merișoreanu, jignită de un tânăr artist la un concert. Ce a spus despre marea cântăreață: „Unii sunt obraznici”

Elena Merișoreanu a fost jignită de un coleg de breaslă mai tânăr la un concert. Ce a spus artistul despre îndrăgita cântăreață?
08.10.2022 | 09:47
Elena Merisoreanu jignita de un tanar artist la un concert Ce a spus despre marea cantareata Unii sunt obraznici
Elena Merișoreanu, jignită de un coleg mai tânăr. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai iubite și apreciate soliste de muzică folclorică de la noi din țară, însă Elena Merișoreanu are parte și de întâmplări mai puțin plăcute. Artista a povestit cum în cadrul unui concert unde a fost invitată să cânte alături de alte nume mari, un cântăreț mai tânăr a jignit-o, iar ea a aflat totul de la organizatori.

Elena Merișoreanu, jignită de un coleg de breaslă mai tânăr

Elena Merișoreanu face parte din generația de aur de artiști ai României. În vârstă de 75 de ani și cu mai multe probleme de sănătate, solista nu stă departe de scenă.

ADVERTISEMENT

Se numără printre cele mai iubite cântărețe, iar publicul se bucură de fiecare dată de prezența, la fel și cu colegii de breaslă, însă nu toți.

Elena Merișoreanu a povestit că, în cadrul unui spectacol unde a fost invitată să cânte alături de soliste precum, Ștefania Rareș, Maria Cârneci și Elisabeta Turcu Preda, a avut parte de o întâmplare neplăcută.

ADVERTISEMENT

Un coleg mai tânăr a fost nemulțumit de faptul că trebuie să împartă scena cu artiste mai în vârstă, pe care le-a numit „babe” în fața organizatorilor.

Elena Merișoreanu: „Unii sunt obraznici”

Cum aceștia i-au spus Elenei Merișoreanu ce s-a întâmplat, artista a dezvăluit că uneori este nemulțumită de tânără generație. Chiar dacă spune că își susține și iubește colegii care vin din urmă, recunoaște că unii dintre ei sunt lipsiți de respect.

ADVERTISEMENT

„Un cântăreț tânăr a zis, eram eu, Ștefania Rareș, Maria Cârneci și Elisabeta Turcu și a zis, ‘Mai scăpați de babele astea’, să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi.

Eu îi respect, iubesc atât de mult tinerii, mă duc în emisiuni și nu cânt eu, îi prezint pe ei, îi las să cânte, dar unii sunt obraznici, să știți”, a declarat Elena Merișoreanu pentru SpyNews. 

ADVERTISEMENT

De altfel, Elena Merișoreanu a mărturisit că încearcă să-și aleagă cu grijă evenimentele, astfel încât să nu fie nevoită să călătorească foarte departe, deoarece are probleme cu picioarele și trebuie să treacă printr-o nouă operație, dar pe care o amână deocamdată. 

ADVERTISEMENT