Life

Elena Merișoreanu a găsit o nouă scuză să își amâne operația: ”Un eveniment grandios la unul dintre cei mai bogați ciobani”

Cântăreața Elena Merișoreanu pare să tot găsească noi scuze pentru a-și amâna operația pe care medicii i-au recomandat-o la unul dintre picioare. Vedeta este la a doua operație necesară la picioare.
20.08.2022 | 16:06
Elena Merisoreanu a gasit o noua scuza sa isi amane operatia Un eveniment grandios la unul dintre cei mai bogati ciobani
Elena Merișoreanu trebuie să fie operată, dar a amânat intervenția chirurgicală, din nou
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu are, de o bună bucată de vreme, probleme serioase de sănătate. Cântăreței, după consultații amănunțite, medicii i-au propus să suporte o intervenție chirurgicală, iar de ceva vreme încoace, celebra artistă din folclorul românesc tot își găsește scuze pentru a amâna operația.

De ce și-a amânat Elena Merișoreanu operația?

Elena Merișoreanu a ajuns la 75 de ani și, recunoaște ea, nu mai este la fel de sănătoasă ca pe atunci când era tânără. Și, precizează vedeta, problemele pe care le are cu unul dintre picioarele ei au drept soluție o intervenție chirurgicală, recomandată de medici.

ADVERTISEMENT

”Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate”, spunea Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Cu toate acestea, în repetate rânduri, a tot găsit scuze pentru a nu se opera. Ba că nu a slăbit suficient, ba că are prea multe evenimente. Iar de curând, pentru Wowbiz, cântăreața a recunoscut că trebuie să cânte la un eveniment pus în scenă pentru unul dintre cei mai bogați ciobani de la noi.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu cântă pentru cel mai bogat cioban din Europa

Conform sursei citate, Elena Merișoreanu a făcut în așa fel încât operația să o amâne cât mai mult. Nu de altceva, dar, în curând, are de susținut un recital important. Și nu în fața oricui, ci în fața unuia dintre cei mai bogați ciobani din Europa.

“Căldurile acestea mari m-au făcut să cam renunț la evenimente, pentru că le aveam și departe și este foarte cald. Mă duc și eu când sunt mai aproape, m-am mai dus prin Ardeal că acolo nu pot să-i refuz. Aștept acum să merg la un eveniment foarte grandios pe care îl face unul dintre cei mai bogați ciobani din Europa și din cauza asta nici nu m-am operat.

ADVERTISEMENT

I-am spus că mă operez în Octombrie, a pus sărbătoarea la sfârșitul lui septembrie așa că trebuie să mă duc”, a precizat Elena Merișoreanu.

De altfel, mai dezvăluia, acum ceva vreme, sfârșitul lui octombrie ar fi cel mai potrivit pentru operația pe care trebuie să o suporte pentru că, în acea perioadă, începe și Postul Crăciunului, iar concertele și angajamentele ei sunt mult mai puține. În plus, mai spunea Elena Merișoreanu, timp de trei luni va fi nevoită să facă recuperare medicală, iar asta înseamnă că nu va prea putea urca pe scenă.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a fost operată la unul dintre picioare

Elena Merișoreanu a fost operată, în perioada pandemiei, la unul dintre picioare, iar acum așteaptă să repede intervenția și pentru celălalt picior. Motivul, explica vedeta pentru FANATIK. este legat de faptul că, încă de la 16 ani, și-a petrecut mai tot timpul stând în picioare, pe tocuri înalte.

 ”De când m-a operat trebuie să fiu atentă la mâncare. Nu țin regim, dar mi-a spus medicul să nu mănânc gras, piperat sau iute. Dar nu îmi mai place, îmi plăcea când eram tânără. Din păcate nu pot să dorm fără să îmi fac ceva de mâncare. Stau seara și mă uit la televizor și mă prinde două noaptea. Așa mă ia foamea.

Tot de aceea, îmi este foarte greu să slăbesc. Am suferit o operație la picior, nu mai aveam cartilaj la genunchi. În rest, îmi fac analizele, sunt sănătoasă tun! Acum am probleme cu piciorul acela neoperat”, ne spunea cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT