Life

Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. Artista suferă de o boală gravă

22.11.2020 | 07:05
Elena Merisoreanu are probleme de sanatate Artista sufera de o boala grava
Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. Artista suferă de o boală gravă. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu are din nou probleme de sănătate, după ce la începutul anului a ajuns pe masa de operație. Cântăreața de muzică populară a fost diagnosticată cu o boală gravă, din păcate starea sa înrăutățindu-se în ultimele luni. 

Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că suferă de artroză, motiv pentru care s-a operat la piciorul stâng. În următoarea perioadă vedeta urmează să ajungă pe mâna medicilor, care o vor opera și la piciorul drept care o doare enorm în prezent.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, solista de muzică populară a precizat că aceste probleme de sănătate nu sunt de ieri, de azi, ci le are de mai mulți ani. În ultima vreme durerile s-au accentuat și au devenit insuportabile, Elena Merișoreanu suferind de această boală și din cauza tocurilor.

Elena Merișoreanu, probleme medicale. Artista urmează să fie operată

Vedeta a făcut o perioadă foarte lungă de timp tratament pentru durere. În urmă cu mai bine de un an declara că face un tratament cu celule stem la o clinică din Târgoviște, cadrele medicale de acolo făcându-i câte 12 injecții în fiecare picior.

ADVERTISEMENT

La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el. 

Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât. 

ADVERTISEMENT

Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface”, a declarat Elena Merișoreanu, notează ciao.ro.

Se pare că tratamentul nu a avut rezultatul așteptat, cântăreața de muzică populară fiind nevoită să se opereze din nou. Solista nu este speriată de intervenția chirurgicală pentru că nu este vorba de o operație complicată, doar că recuperarea poate dura mult.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artista în vârstă de 72 de ani ar avea nevoie de 3-4 luni să-și revină complet, dar este optimistă în această privință. Elena Merișoreanu este o femeie extrem de puternică și nu se lasă doborâtă așa ușor.

„Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mă doboară orice boală”, a completat cântăreața.

ADVERTISEMENT