Life

Elena Merișoreanu, secretul unei căsnicii de aproape 5 decenii. Ce compromisuri a făcut artista

17.07.2020 | 20:31
Elena Merisoreanu secretul unei casnicii de aproape 5 decenii Ce compromisuri a facut artista
Elena Merișoreanu, secretul unei căsnicii de aproape 5 decenii. Ce compromisuri a făcut artista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu este una dintre artistele cu cariere lungi și frumoase în industria muzicală românească, bucurându-se de longevitate și pe plan sentimental. Căsătorită de circa 50 de ani cu ofițerul Viorel Croitoru, cântăreața a dezvăluit secretele unei căsnicii de durată.

Interpreta de muzică populară a povestit în cadrul unei emisiuni TV că a fost înșelată în repetate rânduri de partenerul de viață, chiar cu colege de breaslă, însă a trecut cu vederea toate infidelitățile pentru că nu era un bărbat la care să renunțe așa de ușor.

ADVERTISEMENT

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine”, a declarat cântăreața, relatează spynews.ro.

Cântăreața Elena Merișoreanu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată

În plus, Elena Merișoreanu este de părere că orice relație trece prin greutăți, însă nu trebuie să lipsească dragostea, respectul și toleranța. Căsnicia cântăreței de muzică populară nu a fost întotdeauna lapte și miere, dar a încercat mereu să vadă partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

„Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța… de astea e nevoie mereu.

Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea”, a mai adăugat renumita artistă, potrivit sursei menționate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a povestit un episod în care a chemat-o pe amantă la ea acasă amenințând-o să îi spună adevărul. Elena Merișoreanu a rămas prietenă cu amanta soțului, amiciția dintre ele durând și în ziua de azi, aceasta ținând secret numele acesteia.

„Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă.

ADVERTISEMENT

Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: «Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau»”, a spus cântăreața în urmă cu câțiva ani pentru viva.ro

 

ADVERTISEMENT