News

Elena Udrea, transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești. I s-ar fi făcut rău în curtea penitenciarului

Elena Udrea, fostul ministru al turismului, aflată în spatele gratiilor, a fost transportată, joi, la Spitalul de Urgență Ploiești. I s-ar fi făcut rău în curtea penitenciarului.
03.11.2022 | 13:42
Elena Udrea transportata la Spitalul de Urgenta din Ploiesti I sar fi facut rau in curtea penitenciarului
Elena Udrea, transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești. Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei
ADVERTISEMENT

Probleme medicale pentru Elena Udrea. Fostul ministrul al turismului a ajuns la spital, după ce i s-ar fi făcut rău în penitenciar.

Elena Udrea, transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești. Ce a pățit în curtea penitenciarului

Conform informațiilor FANATIK, Elena Udrea, a fost transportată la UPU Ploiești. Aceasta ar avea nevoie de un consult medical pentru care cei de la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) nu au specialiști.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostului ministru i s-a făcut rău în curtea penitenciarului în care se află. Elena Udrea a fost dusă la tomograf pentru mai multe analize, conform informațiilor FANATIK.

Contactați de publicația noastră, reprezentanții ANP nu au confirmat, dar nici nu au infirmat această informație.

ADVERTISEMENT

”Nu vă pot oferi informații despre această persoană, cu atât mai mult cu cât sunt date dintr-un dosar medical, în cazul în care s-ar confirma această informație. Nu vă putem nici confirma, nici infirma”, au declarat reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru FANATIK.

”Din păcate, nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm. Dezvăluirea în spațiul public cu privire la starea de sănătate a unei persoane, fără acordul acesteia, nu este posibilă. Nu avem acordul persoanei în cauză pentru acordarea de informații, așa că nu vă pot ajuta”, a declarat şi Camelia Baciu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Târgșor, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nici conducerea Spitalului Ploiești nu infirmă acest eveniment de joi. Reprezentanții unității susţin că nu pot furniza detalii despre pacienți.

Ulterior, oficialii Serviciului de Ambulanță Prahova au emis un comunicat de presă:

”La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie.

ADVERTISEMENT

La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Elena Udrea, încarcerată la Penitenciarul Târgşor din luna iunie

Reamintim că Elena Udrea se află la Penitenciarul Târgşor din luna iunie a acestui an. Atunci, aceasta a fost extrădată din Bulgaria, unde fugise pentru a scăpa de condamnare.

Fostul ministru al turismului are de executat 6 ani de închisoare cu executare, după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute.

Tot în această săptămână, Elena Udrea a avut parte de un alt eveniment neplăcut. Luni, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) i-au respins acesteia ultima cale de atac în sentința din dosarul Gala Bute.

În debutul lui octombrie, Udrea a depus un recurs în casație, ca o cale extraordinară de atac a sentinței din 7 aprilie 2022. Un complet de cinci judecători de la ÎCCJ a respins însă ca nefondat acest demers juridic.

ADVERTISEMENT
Tags: